Karnı Geride Kalmış Bebek ve Bağırsak Hassasiyeti
22 görüntüleme
E
Eda K. ..
14 Ocak 2026 12:39
Kızım 37+6 da ac 35+3 te kaldı artık gelişmiyor diye iki doktor tarafından onaylanarak sezeryanla dünyaya geldi. 15.günden itibaren gaz sancısı sandığımız bir durum yaşıyoruz. Benzeyen diyorum çünkü anne karnındaki kaka bittikten sonra 5 günde bir 7 günde bir kaka yapmaya başladı. Sütüm tazyikli geldiği için reflüsü oldu. Doktor da hem gaviscon hem de sap simplex damla verdi. Ama bunları kullandıktan sonra hem sancıları çok arttı günün 7-8 saati kadar hem de 13 güne kadar kaka yapmadı fitil vermek durumunda kaldık. 2.ay kontrolünde doktor röntgen istedi ve bağırsağın solunda gaz sağında kaka olduğunu söyledi. Bu durumu düzeltmek için 10 gün boyunca hem sabah akşam flagyl hem her gece suprax yazdı. ve 3 gün üst üste fitil vererek bağırsak alışkanlığını hatırlatmamız gerektiğini söyledi. Biz bunları yapmaya başladık şu an 4. Gündeyiz. Ama bağırsak hareketleri inanılmaz arttı. Bunlar olduğunda huzursuzluğu ve çığlıkları çok oluyor. Bu durum bağırsakların olgunlaşmaması mı yoksa karın bölgesinin geride kalmasından dolayı mı bilmiyoruz elimizden bir şey gelir mi onu da bilmiyoruz. Bu bağırsak hassasiyeti dışında emmesi de yerinde uykusu da 5-5 buçuk saate kadar uyuyabiliyor. Bi ilacı kesip bi ilacı başlatmaya çekiniyorum. Sadece nbl d3 probiotic drops veriyorum anne sütüne ve bu ilaçlara ek. 2670 doğdu ve şu an 61 günlük 4200.
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.