Karnı Doyuyor mu

111 görüntüleme
İ

İrem K. ..

6 Kasım 2025 10:56
Hocalarım bebeğim 2900 kg olarak dünyaya geldi 41+2 de . Şuan10 gün sonra 4 aylık olucak. En son 5300 dü kilosu 3 aylıkken ölçmüştük. Şuan hala aynı. Ayrıca günde 4 5 defa kaka yapıyor . Bazen yeşil bazen sarı ve böyle içinde susam taneleri varmış gibi taneli bir kaka. Acaba benim yorumlayamadığım herhangi bir alerji problemi mi var yada karnı mı doymuyor süt mü yeterli değil ?
Hanife G.

Hanife G.

6 Kasım 2025 10:59
İdrarlı bez sayısına bakmanız gerekli doyup doymadığını anlamanız için. Kilo ilk 3 ay düzenli alıyorlar sonrasında daha az almaya başliyorlar. Endişelenmeyin hekiminiz aksi bi durum olsaydı bilgilendirirdi sizi ☺
Buse G. A. .

Buse G. A. ..

Emzirme Danışmanı

10 Kasım 2025 14:00
Merhabalar her bebişde farklı olmakla birlikte genelde ilk 3 ayda 600/900 gram arasi aliyorlar.
Sizin bebeginiz 3 ayda gayet güzel bir gelisim gostermis.
Bebeginiz günlük çisli bez sayisi 5_6 adet olmalı.
Günlük bir veya iki kez kaka olabilir
Tarti kontrolleriniz gayet güzel duruyor.
Doktorunuz aksini söylemedikce yolunda görünüyor. :)
Ö

Özlem Ç.

10 Kasım 2025 18:16
Merhaba bebeğim 38+6 haftada 3140gram olarak dünyaya geldi.Şu an 2.5 aylık 5400 gram.Kilo alımı iyi gibi ancak çok sık emiyor gündüzler bazen saat başı gecem 4-5 saat bir kere uzun uykusu var ancak onun dışındakilerde saat başı toya da2 saatte bir kalkıyor.Acaba tek beslenmede istediği miktarda süt gelmediği için çekemiyor olabilir mi?
Ö

Özlem ..

11 Kasım 2025 15:30
Bebeğim 6.5 aylık, yaklaşık 1.5aydır 2-4 bez arasında gidiyor ek gıda veriyorum emmesi azaldı su veriyorum ama çok içmiyor . Ama bir türlü bez sayısı artmıyor. Kakası da yeşil oluyor. Bazı günler zorlayarak emziriyorum ek gıda vermesem yine emmek istemiyor 3.5 aylıkken diş sancısı başladı hala çıkmadı o yüzdenmi yoksa doymuyormu bilmiyorum iyi emdiği günlerde dahi bez sayısı artmıyor son 3 gündür 1-2 bez terleyerek atıyıor olabilir mi ya da silikon gögüs ucunu bıraktırdım 1 hafta önce o yüzden mi ama silikonu kullanırken de az emmeye başlamıştı aşı oldu o gün grip olduk ikimizde o günden beri kilo artışı da olmadı gerileme var
Ne yapmalıyım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir