Karın Üstü Egzersiz

77 görüntüleme
G

Gizem A.

1 Mart 2026 22:34
Bebeğim 6,5 aylık ve karın üstü bıraktığımda hâlâ çok ağlıyor egzersiz yaptırmama bile izin vermiyor o yüzden hiçbir emekleme emaresi yok. 2 dk dan fazla durunca çığlıklar atıyor ben de kaldırmak zorunda kalıyorum. Mama sandalyesinde rahat oturuyor ve kısmen de olsa yerde desteksiz oturabiliyor baş kontrolünde bi sıkıntı yok ama karın üstü durmak istemiyor hemen düşüyor normal mi
E

Elif N.

1 Mart 2026 22:38
Benim oğlum da aynen böyleydi. 8. Ayda ne olduysa emekleme, yürüme, karınüstü durma aşkı geldi. Hem de destwksiz oturur oldu. Emekleyemiyor ama döne döne istediği yere gidiyor. Oyuncağı uzağa atıp ona ulaşmak istiyor. Ben de gelişimi yavaş sanırım diyordum. Sağları solları belli olmuyor.
G

Gizem A.

1 Mart 2026 22:42

Elif Nartgün

Benim oğlum da aynen böyleydi. 8. Ayda ne olduysa emekleme, yürüme, karınüstü durma aşkı geldi. Hem de destwksiz oturur oldu. Emekleyemiyor ama döne döne istediği yere gidiyor. Oyuncağı uzağa atıp ona ulaşmak istiyor. Ben de gelişimi yavaş sanırım diyordum. Sağları solları belli olmuyor.

Ne zaman dönmeye başladı peki bizimki hâlâ dönemiyor da çok endişeleniyorum ben de, biraz ağır ilerliyoruz
E

Elif N.

1 Mart 2026 22:45
7. Aya doğru sanırım dönüyordu. 6 buçuk aylıkken nadiren dönüyordu. O da sadece 1 yöne. Şuan 8 buçuk aylık. Gece uyanıp dönüyor . Doktorunuz sorun yok diyorsa sakin olun. Bir anda oldu, biz de neye uğradığımızı şaşırdık.
Hab

Hab

1 Mart 2026 23:18
Benim kızım da beş aylık sizin dediğiniz gibi karın üstü asla durmuyor bende endişeleniyordum 🌸
G

Gamze M.

2 Mart 2026 00:19
İlgisini çekecek oyuncaklar koyabilirsiniz önüne sesli hareketli, siz yatarken kucağınıza alın konuşun o zamanda güzel izliyorlar kafayı kaldırıp karın üstü için içine su doldurulan havuz dikkatini çekebilir benim kızım seviyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir