Karın Ağrısı İdrar Yapmama
59 görüntüleme
A
Ayşe A.
27 Haziran 2025 23:52
Hocam lütfen cevap 3 aylık olacak bi kaç gün sonra bebeğim bugün çok az idrar yaptı en son 10 gibi emzirip yatırdım ve 2.30da muhtemelen karon ağrısıyla uyandı (karnına dokundukça ağladığı ve kıvrandığı için öyle tahmin ediyorum) bezi bomboştu biraz ı love you masajı yapıp tuvalet pozisyonunda tutunca biraz gazla birlikte kaka yaptı çok az ama bir önceki bezinde de çok çiş yoktu endişeleniyorum ne yapmalıyım karın ağrısını ve çişi takip mi etmeliyim yoksa hemen gitmemiz mi gerekir hastaneye umarım görüp cevap verirsiniz
A
Ayşe A.
28 Haziran 2025 00:47
Emdikten hemen sonra dolu dolu ishal yaptı tekrar bağırsakları çok hareketliydi şimdi tekrar emziriyorum su kaybetti diye ama ne kadar süre takip etmeliyim
E
Elif D.
28 Haziran 2025 10:20
Çözüm buldunuz mu acaba
A
Ayşe A.
28 Haziran 2025 12:18
Yok maalesef bulamadık ishal devam etmiyor ama idrar çok az yapıyo bir de şimdi ateşi çıkmaya başladı calpol içirdim yarım çay kaşığı kadar
A
Ayşe A.
28 Haziran 2025 12:24
Kulak içi ateş normal ama alnından ölçtüğümde 37,5la şakaklara doğru 38,5 arası sürekli ateşi ne yapmalıyım bilemiyorum gören bilen bilgisi olan cevap verebilirse çok sevinirim
E
Elif D.
28 Haziran 2025 14:00
Benim oğlumda da oldu ateş alnına bez koyduk öyle düşürdük zibinla durduruyorum çıkmasın diye ve oksurmekten seside kısıldı emmek istemiyir mama istemiyor napicami şaşırdım sütüm kesilmesin diye sagdim burnunu da temizliyorum sürekli