Karın Ağrısı Ates
170 görüntüleme
G
Gamze K. ..
21 Haziran 2026 09:19
32 aylik oğlum ateşi çıktı 38 oldu 3 gündür böyle sürüp veriyorum dusuyo tejrar cikiyo sağlık ocağına götürdüm boğazi kızarmış deyip antibiyotik verdi sürekli de bı karın ağrısı var 5 dk duruyo sonra tekrar başlıyor gece uyaniyo ağrıdan başka doktira götürdüm karın grafisi çekildi bişey çıkmadı ama hala karın ağrısı geçmedi ateşimiz biras düştü bu durumda olan var mı acaba başına gelen ne yapcagimi şaşırdım artik

Mine Ş.
Premium Üye
21 Haziran 2026 09:40
Aile geçmişinde genetik pfapha veya fmf öyküsü var mı acaba ? Şikayetleriniz bu hastalıkların belirtileri ile uyumlu duruyor. Çocuk doktorunuza bu hastalıklardan bahsederseniz sizi çocuk Ramotolojisi bölümüne yönlendirip genetik test isteyebilir
G
Gamze K. ..
21 Haziran 2026 09:50
Fmf hastaligi kardesimde var ilk defa böyle karnı ağrıdı reflumuzde var hem usutne hem Reflü mide ağrısı birbirinne mi karıştı acaba bilmiyorum çok teşekkür ederim yorumunuz icin

Mine Ş.
Premium Üye
21 Haziran 2026 10:20
Fmf hastaligi kardesimde var ilk defa böyle karnı ağrıdı reflumuzde var hem usutne hem Reflü mide ağrısı birbirinne mi karıştı acaba bilmiyorum çok teşekkür ederim yorumunuz icin
Yükleniyor...