Kardeşten Sonra Değişim

58 görüntüleme
G

Gizem A. ..

17 Şubat 2026 21:40
Merhaba 15 aylık oğlum var yeni doğum yaptım 25 günlük oğlum var kardeşini kabullenmedi vurmak istiyor herşeye ağlayan huysuz bizi dinlemiyor 3,4 kelimesi vardı anne demiyor bana artık sürekli ekran istiyor oyun oynuyoruz dışarı çıkartıyoruz bolca vakit geçirmeye çalışıyoruz ama yok emmek istiyor sürekli ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım lütfen yardımcı olur musunuz sürekli oğlumu düşünüyorum kendimi çok yetersiz kötü anne gibi hissediyorum 15 aylık kelimesi az mı derdini işaretle göstererek anlatıyor
G

Gülcan Ş.

17 Şubat 2026 22:30
İki kız annesiyim biri 4 yasında diğeri 8 aylık kızm çok istiyordu kardeşi olsun diye sırf yalnız kalmasın diye kendimde 6 kardeşim diye Rabbim nasip etti gel gör çevrem büyük kızıma biz seni daha çok seviyoruz dedikçe büyük kızım resmen kardeşini istememeye başladı bebeklestı resmen iki kere çocuk gelısım doktoruna götürdüm beraber yapın herseyi mesela bebegın altını mı açacaksınız çocuğunuzdan yardım isteyin gel beraber kardeşinin altını açalım yada gel üstünü degıstırelım sen şunu yap ben bunu yapıyım derken onu kardesıyle ilgılenmesine dahil edin onunla sürekli konuşun kardesının bize ihtiyacı var gibi ablasıyla oyun oynarken kardeşini dahil edin büyüğe yemek yedirirken bak sıra kardesın de o daha bebek kendı yıyemez ona yardımcı olmamız gerekiyor diyin dıyordu gerçekten de dedıklerını yaptık biraz etrafımızdakilerden uzak durmaya çalıştık ama başarılıda olduk siz kendınızı çıkmaza sokmayın devlet hastanelerinde cpcuk gelısım uzman doktorları var araştırın gidin konuşun ilgilenıyorlar baya 40 dakıka 1 saat konuştuk hep

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir