Karar Veremedik Sizce Hangisi
231 görüntüleme
T
Tuğba
2 Şubat 2026 18:13
Minel İkra mı
İkra Minel mi
İkra Minel mi
N
Necibe N. Ç.
2 Şubat 2026 18:14
İkra minel kulağa daha hoş geliyor sanki ☺️
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 18:14
Bence sadece minel 🫶🏻 ama minel ikra söyleyişi daha iyi
S
Songül H.
2 Şubat 2026 18:19
Sağlıkla doğsun öncelikle 🙏🏻 bence minel ikra 💙

Betül E.
2 Şubat 2026 18:37
Merhabaaaa İkra Minel❤️🌺
T
Tuğba B. ..
2 Şubat 2026 19:23
Minel ikra
S
Sümeyra s. s.
2 Şubat 2026 19:54
Soyisim ile akışına göre koyun bence
B
Beyza E.
5 Şubat 2026 17:22
Minel İkranın söylenişi daha akıcı ve kolay gibi
İ
İlknur A.
6 Şubat 2026 19:56
Minel ikra
Ş
Şeyma
7 Şubat 2026 14:23
Çok tatlı düşünmüşsünüz ama arapça bilenler anlayacaktır ki minel ismi türkçedeki "-den, -dan" ekinden fazlası değil, cümleye göre anlam kazanan bir takı sadece.
İnternette aratınca çıkan cenneteki inci tanesi, inançlı kimse gibi bilgileri kim yazıyor kim yayınlıyor şaşırıyorum. Etimolojiyle yakından ilgilenen biri olarak isim seçerken daha titiz davranılmasını tavsiye ediyorum.
Yine de tercihim yapacak olursam ulamadan ötürü Minel İkra derim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌿🎈
İnternette aratınca çıkan cenneteki inci tanesi, inançlı kimse gibi bilgileri kim yazıyor kim yayınlıyor şaşırıyorum. Etimolojiyle yakından ilgilenen biri olarak isim seçerken daha titiz davranılmasını tavsiye ediyorum.
Yine de tercihim yapacak olursam ulamadan ötürü Minel İkra derim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌿🎈
T
Tuğba
7 Şubat 2026 17:58
Çok tatlı düşünmüşsünüz ama arapça bilenler anlayacaktır ki minel ismi türkçedeki "-den, -dan" ekinden fazlası değil, cümleye göre anlam kazanan bir takı sadece.
Yine de tercihim yapacak olursam ulamadan ötürü Minel İkra derim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yine de tercihim yapacak olursam ulamadan ötürü Minel İkra derim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ş
Şeyma
7 Şubat 2026 18:16
Peki İnci Hafsa için ne düşünüyorsunuz