Karanfil Zeytinyağ Tarifi

337 görüntüleme
T

TuğçeD

17 Haziran 2026 17:11
Damak kaşıntısına iyi gelen karanfilli zeytinyağlı bir tarif varmış nasıl hazırlanıyor ve hangi koşullarda saklanıyor
B

Buket ..

17 Haziran 2026 19:07
7-8 Karanfilin başını ezip üstünü azicik geçecek kadar zeytinyağına atıp 1 gün buzdolabında bekletin ne kadar süre saklanır bilmiyorum ama buzlukta nemli bezi biraz bekletip damaklarına bastırmak daha çok etki ediyor bence. Karanfil küründen bir sonuç alamamıştım ben
T

TuğçeD

17 Haziran 2026 19:26
Buket
7-8 Karanfilin başını ezip üstünü azicik geçecek kadar zeytinyağına atıp 1 gün buzdolabında bekletin ne kadar süre saklanır bilmiyorum ama buzlukta nemli bezi biraz bekletip damaklarına bastırmak daha çok etki ediyor bence. Karanfil küründen bir sonuç alamamıştım ben
Teşekkürler yorumunuz için
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
17 Haziran 2026 22:46
1 damla karanfil yağını 10 damla zeytinyağı ile seyreltip süre bilirsiniz. İyice parmağınız ile karıştırın ve kendinizde deneyin. Sürerken de ağız içine dişlere denk getirmeye çalışın dudağına falan gelince huzursuz olabilir. Güzelce masaj yaparsanız. Uzun süre etkisi olacaktır.
M

Merve S.

20 Haziran 2026 23:25
ben bir çay kaşığı karanfili iyice dövdüm toz haline getirdim yarım çay bardağı zeytinyağl ekledim buz dolabına koydum aksamda serce parmağımla sürdüm ilk defa bugün denedim rahatlattı gibi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir