Karanfil Kürü
131 görüntüleme
S
Sevda Ö.
2 Şubat 2026 20:57
Merhaba hanımlar. Bebeğim 7 ayıı doldurdu zaten 4. Aydan beri salya el ve dişlik ısırmaları yapıyordu ama birkaç gündür biraz ateş ve daha fazla huzursuzluğu oldu. 2 gündür günde tek şase uyku öncesi tetagil kullanıyorum. İlaç benzeri şeyleri çok kullanmak istemediğimden karanfil zeytinyağı kürünü denemek istiyorum ikisini dönüşümlü kullanabilmek için. Deneyeniniz var mı etkileri nasıl
B
Buket ..
2 Şubat 2026 21:47
Ben etkisini göremedim bebeğin ağrı eşiğine göre değişiyor sanırım , ise yaradığını söyleyenler var
H
H. N.
2 Şubat 2026 22:05
Bende çok etkisini görmedim ama görenler var. Tetagil kullandım hep

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 22:16
Ben diğer ürünlerden fayda görmedim kür daha iyi geldi

Sinem Ö.
2 Şubat 2026 22:17
Ben pes edip eczaneden dentinox jel aldım. Tetagilden nasıl memnunlar zaten hiç anlamıyorum. Karanfil kürü bir nebze daha iyi ama yine yetersiz oldu bizde.
S
Sevda Ö.
2 Şubat 2026 22:36
Çocuğa göre değişiyor anladığım kadarıyla. Tetagili kullanmada zorluk yaşıyoruz biz tek seferde bir kere dökebildik ağzına bir savaş hali hep. Kürü de deneyelim o zaman hakkımızda hayırlısı 😅

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 22:42
Çocuğa göre değişiyor anladığım kadarıyla. Tetagili kullanmada zorluk yaşıyoruz biz tek seferde bir kere dökebildik ağzına bir savaş hali hep. Kürü de deneyelim o zaman hakkımızda hayırlısı