Karanfil Kürü

131 görüntüleme
S

Sevda Ö.

2 Şubat 2026 20:57
Merhaba hanımlar. Bebeğim 7 ayıı doldurdu zaten 4. Aydan beri salya el ve dişlik ısırmaları yapıyordu ama birkaç gündür biraz ateş ve daha fazla huzursuzluğu oldu. 2 gündür günde tek şase uyku öncesi tetagil kullanıyorum. İlaç benzeri şeyleri çok kullanmak istemediğimden karanfil zeytinyağı kürünü denemek istiyorum ikisini dönüşümlü kullanabilmek için. Deneyeniniz var mı etkileri nasıl
B

Buket ..

2 Şubat 2026 21:47
Ben etkisini göremedim bebeğin ağrı eşiğine göre değişiyor sanırım , ise yaradığını söyleyenler var
H

H. N.

2 Şubat 2026 22:05
Bende çok etkisini görmedim ama görenler var. Tetagil kullandım hep
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

2 Şubat 2026 22:16
Ben diğer ürünlerden fayda görmedim kür daha iyi geldi
Sinem Ö.

Sinem Ö.

2 Şubat 2026 22:17
Ben pes edip eczaneden dentinox jel aldım. Tetagilden nasıl memnunlar zaten hiç anlamıyorum. Karanfil kürü bir nebze daha iyi ama yine yetersiz oldu bizde.
S

Sevda Ö.

2 Şubat 2026 22:36
Çocuğa göre değişiyor anladığım kadarıyla. Tetagili kullanmada zorluk yaşıyoruz biz tek seferde bir kere dökebildik ağzına bir savaş hali hep. Kürü de deneyelim o zaman hakkımızda hayırlısı 😅
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

2 Şubat 2026 22:42

Sevda Özen

Çocuğa göre değişiyor anladığım kadarıyla. Tetagili kullanmada zorluk yaşıyoruz biz tek seferde bir kere dökebildik ağzına bir savaş hali hep. Kürü de deneyelim o zaman hakkımızda hayırlısı 

Parmağınıza sürüp diş etlerine sürebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir