Kansuk Fitil

43 görüntüleme
D

Damla a.

5 Ağustos 2025 09:14
Kabızlıktan dolayı doktor kansuk fitil verdi ama 1 defa kullan hep ister yoksa dedi 1 defa verdim bugün yine huzursuz yapamıyor kakasını yine versem problem olur mu
A

Aleyna E. Y.

5 Ağustos 2025 09:20
seni şuan çok iyi anlıyorum bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama kesinlikle dinleme ben ilk kez anne oldum ama bana dediler 5 gün yapmasada olur diye dinledim herkesi çok çok pişmanlık içinde yaşadım 10 gün yaşadı bebeğim ve o kadar sertleşti ki kabızlığı taşa kesti ve çatladı poposu sen kesinlikle dinlemr kimseyi kesinlikle ben iki güne verdim bazen hergün bebeğini perişan etme sakın ver bende kullandım onu hatta sana şunu diyeyim canım doktor şırınga içine biraz zeytinyağı çek dedi popodan içeri ver dedi maksat yumuşatsın benim kızım 3 4 aylıkken kakası düzene girdi çatlama yapmasına sakın izin verme benden sana en büyük tavsiye herkes verme dedi ben dinlemedim iyiki verdim çocuğumdan olacaktım yoksa
A

Aleyna E. Y.

5 Ağustos 2025 09:24
korkma endişe kapılma herkese tamam de ana bildiği oku o çocuk perişan olunca bişe olmuyor kabızlık düzene binene kadar ver alışkanlık da yapmıyor
H

Hüsna N. E.

5 Ağustos 2025 09:44
4.5 aylık hala ara ara veririm ben doğduğundan beri. Kimi doktor ne fitil ne lavman önermiyor ama çocuk hem gaz hem kaka sancısından ağlıyordu sürekli. Kaç kez lavman yaptım kaç kez fitil yaptım çünkü sadece anne sütü almıyordu mama da veriyordum. En son bir doktor 5-6 gün yapmazsa yarım fitil ver dedi öyle yapıyorum ve kendisi de yapmaya başladı hergün değil ama ara ara yapıyor tek sefer. Aynen hakiki zeytinyağ da verebilirsiniz hem makattan hem de ağızdan sabah akşam birer çay kaşığı ve makatına kulak pamuğuyla zeytinyağ sürebilirsiniz uyarın gazı için de rahatlatıcı oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir