Kanser - Işın Tedavisi

72 görüntüleme
M

Melek T.

27 Şubat 2026 13:57
Merhaba arkadaşlar kanser ve Işın tedavisi alan kişilerle bebeğinizi aynı ortama sokar mısınız?
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

27 Şubat 2026 14:12
Eğer ışın tedavisini dışarıdan alıyorsa atıyorum eline ışın uygulanıyor bu durumdaki kişilerde sorun yok ama içeriden yani serum ilaç gibi ışın tedavisi görüyorsa onlarda radyasyon olduğu için pek önerilmez bir arada durmaları. Bu durumda ki kişilerin kalabalığa bile çıkmaması gerekir.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
M

MK ..

27 Şubat 2026 14:13
Merhabalar benimde bir yakınım kanserdi ve ışın tedavisi görüyordu kendim hamilieliğimde ve bebeğim doğduktan sonra aynı ortama sokmadım
M

Melek T.

27 Şubat 2026 14:19

👩🏻🍼Serap Bülbül 🍼

Eğer ışın tedavisini dışarıdan alıyorsa atıyorum eline ışın uygulanıyor bu durumdaki kişilerde sorun yok ama içeriden yani serum ilaç gibi ışın tedavisi görüyorsa onlarda radyasyon olduğu için pek önerilmez bir arada durmaları. Bu durumda ki kişilerin kalabalığa bile çıkmaması gerekir.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.

İlaçlı alıyor. Bu kişide kayınvalidem toplum içine gir demiş güya doktoru.

Yani benim de aklıma yatmıyor ve ben de aynı ortamda bulunmak istemiyorum bebeğimden dolayı ama bozuluyor da. Dedem de ışın tedavisi aldığında doktoru hamileler ve küçük çocukların yanında olmaması gerektiğini söylemişti. 🤦🏻♀️
M

Melek T.

27 Şubat 2026 14:19

MK

Merhabalar benimde bir yakınım kanserdi ve ışın tedavisi görüyordu kendim hamilieliğimde ve bebeğim doğduktan sonra aynı ortama sokmadım

Evet bende bebeğimi sokmak istemiyorum çok hassaslar zaten 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir