Kanlı ve Mukuslu Kaka
284 görüntüleme
B
Başak G.
29 Haziran 2026 10:45
Merhaba kızım 5 aylık kakası mukuslu ve nokta nokta kan oluyor doktor önerisi ile benim beslenmemden süt ve süt ürünleri yumurtayı kestik. 5 gün olmasına rağmen kakada kan yok ama mukus devam. Alerji testi için erken diyorlar başka alerjisi olabilir mi benim sütümden geçen. Bu durumu yaşayanlardan hem deneyimlerini hem beslenme önerilerini bekliyorum aç geziyorum yiyecek birşey bulamıyorumda 🙈
H
Hasret A.
29 Haziran 2026 10:51
Bebeklerde besin alerjisi en sık 2 5 ay arasında ortaya cıkar kimisinde kanlı mukuslu kaka diger kısmıda sadece egzama olabilir muhtemelen sizin bebegınızde besin alerjisi var ama neye oldugu cok önemli bence ozel hastanede hemen bi alerji testıyle aydınlan

Fatma A. U.
29 Haziran 2026 12:12
Alerji testi için erken değil benim kızımın süt alerjisi var hemen yaptılar şuan 1 yaşında nerdeyse 8 aydır EVOLVİA RP2 mama kullanıyoruz süt alerjisi için
Hemen baktırmanızı tavsiye ederim
Hemen baktırmanızı tavsiye ederim
A
Almıla A.
2 Temmuz 2026 23:23
Gwçmiş olsun Benim de 2 aylık bebeğimde kan ve mukuslu kaka ve ciltte egzama ile gittik, önce diyete başladım ama yiyecek bir şey kalmadığı için yavaş yavaş açarak gidiyoruz şuan 2. Basamaktayım hala temiz. Diyetimi açan doktor alerji doktoru ve 3 aylık oğluma en çok yediklerimi ciltte test etti test çalıştı ama test ettiklerimizde alerji yoktu. Ben de aç geziyorum seni çok iyi anlıyorum. Doktorumdan da memnunum 1 ay sonra görüşeceğiz

Esin Ü. ..
3 Temmuz 2026 01:01
Bu zamana kadar süt ürünlerine alerjisi olsaydı ilk başlarda olurdu zaten mukuslu kaka bizde çok olurdu ama bu tek başına alerji olmayabiliyor bu aralar farklı yediğiniz bir şeyden olmuş olabilir burun akıntısı yada balgam olunca da çok mukuslu oluyor kaka sadece emiyorsa biraz daha takip edin derim yedikleriniz farklı ürünler var mıydı mesela eğer ek gıdaya başladıysanız ondan da olabilir
B
Başak G.
3 Temmuz 2026 01:14
Normalde kızımı doğumdan itibaren takip eden doktorumuz özel hastanede, alerji doktoru için yeşil alan açılması gerektiği için devlet hastanesinde çocuk doktoruna gittik kan ve mukus diyince ekstra ilgilendi muayene etti makat çatlağı varmış… özeldeki doktorumuz bunu hiç değerlendirmemişti.
Devletteki doktor makat çatlağı için iki tane krem verdi ek olarak, kan bu çatlaktan da olabilir ama yine de alerji testi yapalım alerji testi sonuçlanmadan lütfen ek gıdaya başlamayın dedi.
Karın ultrasonu da çektirdi oda temiz çıktı.
Şimdi hem kremleri kullanıyorum hem süt/süt ürünleri diyetine devam, yeşil alanda açıldı alerji doktoru için müsaitlik bekliyoruz.
Devletteki doktor makat çatlağı için iki tane krem verdi ek olarak, kan bu çatlaktan da olabilir ama yine de alerji testi yapalım alerji testi sonuçlanmadan lütfen ek gıdaya başlamayın dedi.
Şimdi hem kremleri kullanıyorum hem süt/süt ürünleri diyetine devam, yeşil alanda açıldı alerji doktoru için müsaitlik bekliyoruz.
Z
Zilan C.
13 Temmuz 2026 14:59
Normalde kızımı doğumdan itibaren takip eden doktorumuz özel hastanede, alerji doktoru için yeşil alan açılması gerektiği için devlet hastanesinde çocuk doktoruna gittik kan ve mukus diyince ekstra ilgilendi muayene etti makat çatlağı varmış… özeldeki doktorumuz bunu hiç değerlendirmemişti.
Yükleniyor...