Kanlı Sümüklü

64 görüntüleme
B

Betül Ö.

30 Aralık 2025 12:07
Merhaba bugünikincş kakasını yaptı oğlum 11 aylık sümük ve kan vardı kakasında neden olabilir sabah yumurta bebe bisküvisi muz yoğurt yedi herzaman yer bişey olmuyordu bugün bu şekilde kaka yapınca çok korktum
B

Berfin Ö.

30 Aralık 2025 12:19
Allerji olabilir. Alerji sonradan da gelişebilir.
Ebru K. .

Ebru K. ..

30 Aralık 2025 12:21
Her zaman yediği şeyi yemiş alerji diyemem o yüzden çatlak olabilir belki konturol edin
Anal Çatlak (Makat Çatlağı) gibi o da yoksa
Enfeksiyon da olabilir kusma ateş huzursuzluk varmı bebeğinizde?
B

Betül Ö.

30 Aralık 2025 12:26
Kusma ateş vs bi hastalık bulgusu yok şuan sabah kaka yapmıştı normaldi kakası bu kez yaptığını ıkınarak yaptı ama katı da değil poposunda çatlak mı vardı acaba ama neden sümüklü olur onu bilemedim
Ebru K. .

Ebru K. ..

30 Aralık 2025 12:31
Balğam dan dolayı da olabiliyor bazen sümüksü yapı zorlamaya bağlı olabilir kan da bı daha yaparsa kesin götürün ateş kusma vs olursa beklemeyin bile gözlem edin bu gün 😊🤗
B

Betül Ö.

30 Aralık 2025 12:40
Teşekkür ederim inşallah başka bişey değildir de ıkınmaya bağlıdır çok endişe ettim
B

Burcu ..

30 Aralık 2025 13:24
Biraz zeytin yagı sürün poposuna,rahat yapar
B

Betül Ö.

30 Aralık 2025 13:35
İki kez daha yaptı bu sefer yağlı gibi pembelim vardı içinde arkasına hemen yine altı açıkken yaptı oda katı değildi yumuşaktı içinde kan yoktu ben anlamadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir