Kanlı Kaka- Bağırsak Enfeksiyonu
212 görüntüleme
K
Kamuran O.
19 Haziran 2025 17:25
Merhaba, 3 aylık. Cuma günü 3 aylık aşılarını oldu pazartesi kanlı ve cıvık kaka yaptı. O gün ateşi max 38 derecedeydi ve pazartesi dışında ateş görüşmedi. Kaka tahlili yapıldı. Tüm sonuçlar normal çıktı fakat lökosit 10-15 görüldü. Doktor dışkıda iltihap var diyerek antibiyotik verdi. Daha önceden kanlı kaka yoktu fakat gürültülü, bazen kokulu ve mukuslu kaka yapıyordu ve fazlaca gazlıydı. Bu sonuçlara göre antibiyotik kullanılmalı mı? Yoksa besin alerjisi lökositi arttırıyor mu yediklerime mi dikkat etmem gerekiyor? Gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorum
H
Hatice K. ..
19 Haziran 2025 17:31
Benim bebegimde 1 hafta sonra 3 aylik olacak ve kakasinda 3 kere kan oldu dediğiniz gibi gazlı gürültülu yapiodu doktor kakanin resmine bakarak alerji olabilir dedi bu ayda tahlil bakmanin pek Bi anlamı yok dedi alerji mamassina geçtik ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sut cikolata yumurta kirmizi meyve sebzeler bunlara olabilir mis sonra yavaş yavaş yiyerek neye olduğunu bulmaya calisicam birde alerji doktoruna gidicez bakalım
K
Kamuran O.
19 Haziran 2025 17:44
Sizde ateş oldu mu peki?
G
Gül G. L. ..
19 Haziran 2025 18:07
Benim de 4 aylık kızım da iki kez oldu ve kızım asla gürültüsüz kaka yapmaz ateş vs yapmıyor sadece ilk zamanlara göre kilo alımı çok yavaş
G
Gamze
28 Haziran 2025 12:58
Merhabalar benim de bebeğim 3 aylık aynı durumdayım siz neler yaptınız antibiyotik kullandınız mı geçti mi
İ
İlknur C. ..
28 Haziran 2025 13:01
Arkadaşlar bana da acil cevap verin iki gün önce ikinci ay aşısı oldu kızım ateşlendi acile götürdük kan idrar aldılar idrar da bakteri vardı eğer balgamlı kusarsa ateşi 38.3 geçerse getir ateşi yok kızımın ama balgamlı kusma nasıl bi şey onu da bilmiyorum ve şuan uyku hali var normalde gece uyur gündüz uyumaz şuan gündüz de emip doyup uyuyor tekrar
K
Kamuran O.
28 Haziran 2025 13:09
Ben antibiyotik kullandım maalesef hala geçmedi ama ateşi yok kanlı kaka devam ediyor büyük ihtimalle besin alerjisi bu hafta doktora gideceğiz kontrole? Sizinde mi aşıdan sonra oldu
K
Kamuran O.
28 Haziran 2025 13:10
Balgamlı kusma biraz daha yoğun kıvamlı jöle gibi olabilir diye düşünüyorum .