Kanlı Kaka

49 görüntüleme
D

Deniz A.

Premium Üye
27 Mart 2026 11:49
Bebeğim şu an 4 aylık. 2. Ayında kakasında iplik tarzında kan olmaya başladı doktora gittik gaita testi yaptı ve laktoz intolerasyonu var dedi. Benim süt ve süt ürünleri içeren her şeyi yememi yasak, bebeğim de relactaz damla kullanıyor. 1 ay sonra tekrar kan görülmeye başladı tekrar gittim bu sefer ek olarak yumurta kırmızı et ve kuruyemişi yasakladı. Sonrasında birkaç kere daha kan görüldü ama geçti. Bu geçici bir süreç mi ne zaman düzelir? Sonradan yemeye başlayabilecek miyiz?
H

Hatice F. Ö. ..

Premium Üye
27 Mart 2026 11:57
Bizde 3. Ayında kanlı kaka gördük ama bir kere gördük bezinde ben de direkt süt ürünlerini kestim doktorumuz relactaz verdi düzenli kullandık onu da sonra yavaş yavaş yemeye başladım. İlerleyen zamanda tekrar iki kere daha gördüm. Ama kesmedim bir şey şimdi 7,5 aylık olduk ek gıdada süt ürünü veriyorum kırmızı et yumurta da kanlı kaka görmedim bi daha. Geçici bir şeydir bence sizin de
D

Deniz A.

Premium Üye
27 Mart 2026 12:00
Hatice Feyza Öztürk
Bizde 3. Ayında kanlı kaka gördük ama bir kere gördük bezinde ben de direkt süt ürünlerini kestim doktorumuz relactaz verdi düzenli kullandık onu da sonra yavaş yavaş yemeye başladım. İlerleyen zamanda tekrar iki kere daha gördüm. Ama kesmedim bir şey şimdi 7,5 aylık olduk ek gıdada süt ürünü veriyorum kırmızı et yumurta da kanlı kaka görmedim bi daha. Geçici bir şeydir bence sizin de
Ben tekrar yemeye başladığımda tekrar kan gördük birkaç defa o yüzden korkuyorum açıkçası. Doktorumuz da az da olsa yememem gerektiğini söyledi
G

Gökçe D.

31 Mart 2026 15:00
Kanı her kakada mı gördünüz acaba. Doktor öyle mi diyet önerdi. Benim bebeğim de 5 aylık. Bugüne kadar 3 kez kan gördüm kakasında. Normalde süt ürünü çok tüketen biriyim
D

Deniz A.

Premium Üye
31 Mart 2026 15:14
Yok her kakada yoktu açıkçası ilk başta günde 1 kakasında gördüm sonraki günler de 2 3 defa kaka yaptıysa birinde vardı kan. Birkaç gün görünce ben direkt gittim doktora o da hemen diyet başladı. Ben de süt ürünleri çok fazla tüketen biriydim tamamen kestim. Direkt olarak süt ürünleri değil de içeriğinde süt ürünleri peynir altın suyu süt proteini vs olan paketli gıda ne varsa onları da yasakladı, neredeyse paketli gıda olarak hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim yani...
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir