Kanlı Kaka

107 görüntüleme
D

Deniz B.

24 Haziran 2025 20:40
Merhaba hocam , kakada kan görüldü öncesinde de günde 3 kere kaka ve mukuslu kaka vardı kan görülene kadar normal denildi ancak kan gelince doktor bizi çocuk alerji ve çocuk gastroentolojisine yönlendirdi her ikisi de diyet ve pepti syneo başlamamı söyledi ancak hala devam edince mamayı değiştirip pregomin olan versiyonunu verdi bu süreçte hala kan devam ettiği için de en son yumurta kesildi ve kakadaki kanda bitti ige en son 16,5 çıktı deri testinde negatif geldi kan testi de verdik ancak sonuç çıkmadı bu süre içinde kimse bize rota aşısı oldunuz mu diye sormadı ancak ikinci dozu olmamız gerekiyor sizce ne yapmalı
Y

Yasemin S.

24 Haziran 2025 20:44
Cok gecmis olsun ama bunun cevabını baska birine vermisti ve önermedigini söyledi bende kizima tek doz yaptirdim
D

Deniz B.

24 Haziran 2025 20:45
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun tek doz yaptırmanın bir sıkıntısı olur mu acaba ilerde
C

Ceyda A.

24 Haziran 2025 21:00
Merhaba çok geçmiş olsun aynı sorunla karşılaştım ikinci dozu yaptırmıyorum bir doktor tek dozunda yeterli olacağını söylüyordu ve çoğu hekim öyle diyor şifa olsun inşallah 🙏🏻
Y

Yasemin S.

24 Haziran 2025 21:38
Doktorumuz olmaz dedi koruyuculugu varmis kizim suan 23 aylik bi sorun cikmadi ve insAllah hic cikmaz :)
H

Hatice K. ..

25 Haziran 2025 08:14
Geçmiş olsun bnm de kızımın kakasinda kan gordum 3 kere çocuk doktoru direk progemin syneoya geçirdi alerji bölümüne gittik kan aldılar diyetle takip etmemi söyledi poposunda çok küçük Bi catlakda gördü takip ile ilerlicez ama mamayi severek içmiyor ve bağırsaklarını daha çok hızlandırdı gaz yapti gibi sizdede oylemi
D

Deniz B.

25 Haziran 2025 08:21
Size de geçmiş olsun bizde tam tersi mamaya geçince günlük kaka sayısı 3 den 1 e düştü formu düzeldi mukus azaldı ama bu mamanın biraz daha gaz yaptığını doktor söylemişti gazda biraz artış oldu ancak sancılı olmadığı için huzursuz olmadı. Doktorumuz bize tadını beğenmezse tatlandırmak için vanilya özü vs dedi ama ben tercih etmedim tadı baya acı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir