Kanlı Gaita

72 görüntüleme
M

Melek A. T. ..

12 Temmuz 2025 20:46
Hocam merhabalar 27 haftalık premature bebeğim düzeltilmiş 9 buçuk aylık. Bir hafta önce idrarli bezi kanliydi. Penisten gelmiştir diye düşünerek hastaneye gittik kan ve idrar testleri temiz çıktı. Bugün sabah ve öğlen kakasinda önce nokta şeklinde sonra iplik iplik kan gördük.. önceki de belkide popodan di bilemiyorum. Neden oluyor acaba endiselenmeli miyim
N

Nilay B. ..

12 Temmuz 2025 21:18
3 buçuk yaş bu sebepten 1 hafta hastanede yattık ama bizim ki karın ağrısı vs. de yaşadı ishali de vardı o şekilde belki tek başına kaka da kan evde de ilaç desteğiyle düzeltilebilirdir
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

12 Temmuz 2025 21:26
Gaitada kan allerji durumlarında da görülebiliyor. Ek gıda sürecinizde en başa dönüp şüpheli besinleri üçer gün tadım yaptırın ve ne yediğinde kakasında kan görüyorsunuz buna dikkat edin bence. Bebeğinizde her şey yolundaysa tabi, ishal ateş aşırı huzursuzluk yoksa. Böyle durumlarda doktorunuza daha erken başvurmanız gerekir. Geçmiş olsun
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

12 Temmuz 2025 21:27
Bir de kızamık aşısı oldunuz mu 9.ayda? Bunları gözden geçirin derim ben. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Mutlaka uzman görüşü alın
M

Melek A. T. ..

13 Temmuz 2025 04:31
Aşılarimiz kronolojik şekilde yapılıyor. 9 ayda değil ama 12. Ayda iki hafta kadar önce yani 12. Ay kızamık aşısı oldu. Huzursuzluk ateş yok ishal bir kere sadece sulu şekilde yaptı. Aslında normalde 10 günde bir kakasini yapar ama şu ara günde bir kesin bazen iki defa oluyor. Urfa'da görev yapıyorum ailemin yanına Mersin'e geleli de 2 hafta oldu geldikten bir kaç gün sonra vücudunda kırmızı lekeler çıktı önce isilik gibiydi ama sonra leke seklini aldı alerjik dediler ilaç kullandik var olan yerler geçti ama yeni yerlerde çıkıyor tek tük. Besin alerjisi bu aylarda çıkar mı farklı hicbirsey ne ben ne bebegim yemedik.yaklasik 3 aydır da ek gıda sürecindeyz
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

13 Temmuz 2025 17:22
Kızamık aşısını içinde yumurta proteini yüksek olduğu için sormuştum. 9aylıkken yapıldıysa ve sonrasında olduysa diye belki bir ihtimal. Ama yapılmamış. Besin alerjileri sonradan da çıkabiliyor. Alerjilerin bazıları tehlikeli şikayetler yaparken bazıları ise hafif egzama, gürültülü mukuslu kaka veya karında şişlik, gaz sancısı veya kakada kan şeklinde görülebilir. Genelde çok seyrek kaka yapan ve son zamanlarda sıklığı çok artan bebeklerde de allerji araştırılır. Kakasını yakından takip edin mutlaka. Umarım herşey yolundadır 🙏 geçmiş olsun
M

Melek A. T. ..

15 Temmuz 2025 04:15
Çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için 🙏
D

Defne Y.

16 Temmuz 2025 22:05
20 aylık bebeğimde yaşadım aynı durumu kakasını yaparken çok ıkınmış olabilir dedi doktor veya bir yeri kanamis olabilir dedi kakasını yapınca baktık bezde kan yok doktora gittik yine bezi açıp bakalım dedi idrarını yapmış o arada bez kanlı kan idrar tahlili temiz çıktı doktorun yanına gittik ufak bir yeri kaniyormus o da idrarla bezle bulasiyormus
M

Melek A. T. ..

17 Temmuz 2025 09:35
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattiniz . Çok şükür o günden sonra daha kan görmedik ama ishal var dişten de olabilir belki ishal dış çıkarıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir