Kanguru Kullanamıyorum
369 görüntüleme
S
Sümeyye
Premium Üye
29 Haziran 2026 22:11
Merhabalar 2 aylık bebeğim var ve desteksiz bir şekilde uzun süre kucakta taşımak artık baya zorlaştı kendimde minyon zayıf biriyim bebeği taşımakta zorlanıyorum bu zamana kadar sling denedim bebeğim durmadı şimdide kanguru deniyorum yine durmuyor yani ben mi yanlış yapıyorım yani kanguruda ağlasada tutmam mı lazım bir süre ne yapmalıyım kullananlar varsa önerileri 2 tane kangurum var biri ergobaby 0-12 aylık olan diğeri babybjön harmony
E
Esra A.
29 Haziran 2026 22:15
Benim bebeğim de ne slingi ne de kanguruyu sevdi. Defalarca denedim aynı şekilde ben mi yapamıyorum diye sordum ama içinde hiçbir şekilde durmadı. Zaten hareketli bir bebekti şimdi de öyle. İçine koyduğum anda çıkartana kadar mücadele ediyordu. Bazı bebekler sevmeyebiliyormuş :)

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye29 Haziran 2026 22:16
ebeğini kucağında taşımak zorlaştığıe duyduğunu anlıyorum.
Kanguru veya sling kullanırken bebeğin rahat ve güvende olması önemlidir.
İşte bazı öneriler:
1. Bebeği alışık olduğu bir pozisyonda taşı: Bebe doğumdan beri taşıdığınız şekilde, yani sırtında veya yanınızda değil, öne doğru yüzünü size dönük olarak taşıması daha rahat olabilir. Kangurunun doğru kullanımı:
Ergobaby 0-12 aylık ve Baby Björn Harmony farklı kangurunuz var. Her birinin kullanım talimatlarını okud eminim? Genel olarak, kanguru kullanırken;
- Bebeğinizi, kalçalarının ve beliniz hizada olduğundan emin olun.
- Bebeğinizin başı ve boynuisyonda olmalıdır.
3. Bebeği sakinleştirmek için:
Bebeğiniz ağlıyorsa, öncelikle ona sakinleşmesi için bir- vermeyi deneyin.
Bazen bebekler, yeni bir ortamda veya pozisyonda kendilerini rahatsız hissedebilirler.
4. Alternatif yöntemler dene:
Eğer ve sling işe yaramıyorsa, baby carrier
Kanguru veya sling kullanırken bebeğin rahat ve güvende olması önemlidir.
İşte bazı öneriler:
1. Bebeği alışık olduğu bir pozisyonda taşı: Bebe doğumdan beri taşıdığınız şekilde, yani sırtında veya yanınızda değil, öne doğru yüzünü size dönük olarak taşıması daha rahat olabilir. Kangurunun doğru kullanımı:
Ergobaby 0-12 aylık ve Baby Björn Harmony farklı kangurunuz var. Her birinin kullanım talimatlarını okud eminim? Genel olarak, kanguru kullanırken;
- Bebeğinizi, kalçalarının ve beliniz hizada olduğundan emin olun.
- Bebeğinizin başı ve boynuisyonda olmalıdır.
3. Bebeği sakinleştirmek için:
Bebeğiniz ağlıyorsa, öncelikle ona sakinleşmesi için bir- vermeyi deneyin.
Bazen bebekler, yeni bir ortamda veya pozisyonda kendilerini rahatsız hissedebilirler.
4. Alternatif yöntemler dene:
Eğer ve sling işe yaramıyorsa, baby carrier
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
S
Sümeyye
Premium Üye
29 Haziran 2026 22:18
Benim bebeğim de ne slingi ne de kanguruyu sevdi. Defalarca denedim aynı şekilde ben mi yapamıyorum diye sordum ama içinde hiçbir şekilde durmadı. Zaten hareketli bir bebekti şimdi de öyle. İçine koyduğum anda çıkartana kadar mücadele ediyordu. Bazı bebekler sevmeyebiliyormuş :)
A
Aslıhan G.
29 Haziran 2026 22:55
Kanguruya koyduktan sonra pilates topu üzerinde salınıp yaparak denemenizi tavsiye ederim özellikle uykuya geçişlerde sonra sonra alışmaya başlayabilir .
S
Sümeyye
Premium Üye
29 Haziran 2026 23:05
Kanguruya koyduktan sonra pilates topu üzerinde salınıp yaparak denemenizi tavsiye ederim özellikle uykuya geçişlerde sonra sonra alışmaya başlayabilir .

Afranur K.
29 Haziran 2026 23:18
Şu an değil ama 4. Aydan sonra kalça gelişimi tamamlandıktan sonra yüzlerini dışarıya doğru çevirerek gezdiklerinde mutlu oluyorlar.
Kızım slingi sevmemişti, kanguruyu da 2-3 aylıkken sevmiyordu. Yüzü öne dönük bir biçimde gezdire gezdire alıştırdım. Şimdi bebek arabası bile kullanmıyorum hemen kanguruya takıp dışarıya çıkıyorum.
Kızım slingi sevmemişti, kanguruyu da 2-3 aylıkken sevmiyordu. Yüzü öne dönük bir biçimde gezdire gezdire alıştırdım. Şimdi bebek arabası bile kullanmıyorum hemen kanguruya takıp dışarıya çıkıyorum.
P
Periii
30 Haziran 2026 00:01
Benim bebeğim de slingi sevmedi. Kanguruyu evde taktım temizlik yapayım dedim durmadı. Sonra takıp hemen dışarı çıktım bu sefer sevdi hatta sonraki günler 5 dk demeden uyuduğu bile çok oldu. Şimdi 8 aylık ağır olmasa kullanırdım çok seviyor dışa dönük gezmeyi
Yükleniyor...