Kanguru, Bebek Arabası

156 görüntüleme
Z

Zeynep K.

14 Temmuz 2025 18:41
Bebeğim 4 buçuk aylık kanguru kullanmaya başlayabilir miyim ? Pusette durmuyor sürekli sağa sola dönüyor bebek arabasına ne zaman geçilebilir ?
C

Cigdem K.

14 Temmuz 2025 18:49
Ben de merak ediyorum, kanguru ne zamandan sonra kullanilabilir?
I

Işıl Ö.

14 Temmuz 2025 19:02
Doktorumuz kız bebekler için 4. Aydan sonra kanguru kullanabilirsiniz demişti. E bebek den aldık şu an 8 aylık hala kullanıyoruz.
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 19:11
Merhaba 6 ay ve öncesinde bebeğin karnı annenin karnına dönük şekilde kanguruda durmalı daha sonrasında bebeğin sırtı annenin karnına gelecek şekilde kullanabilir diye biliyorum
Z

Zeynep K.

14 Temmuz 2025 19:14
Benim bebeğim erkek farklı bir durum olur mu ? Siz hangi kanguruyu kullanıyorsunuz
A

Ayşenur S. T.

14 Temmuz 2025 19:16
Peki hangi kanguru daha iyi?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

23 Temmuz 2025 00:13
Doğduğu andan itibaren kanguru kullanabilirsiniz. Fakat boyun/baş destekleyenler var bir de serbestler var 6 aya kadar olan bebeklerde boyun baş destek pedli olanlardan almalı ve bebek size dönük şekilde kullanmalısınız. Bende babybjörn var ama farklı bir çok markada baş boyun destek pedli var gördüm
Z

Zeynep K.

23 Temmuz 2025 05:57
Bende olan babyplus gri kanguru. Peki bebek arabasına ne zaman oturmalı ya da onu yatak olarak kullansam olur mu? Pusette durmak asla istemiyor dönmeye çalışıyor sürekli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir