Kanat Çırpma Hareketi

125 görüntüleme
F

F U.

27 Mart 2026 13:39
Merhaba,

8 aylık kızım aşırı kanat çırpma hareketi yapıyor. Göz teması, gülmesi, kucak istemesi, değişik sesler çıkarması vs bence fena değil ancak sürekli kol çırpıyor. Birazda huy edindi gibi bir şey istediği ifade etmek için çırpıyor ve istediği olana kadar durmuyor. Soru saçma olacak ama her istediğine bu kadar çırpması normal mi? Sosyal medyada gördüğüm videolar yüzünden tedirgin oldum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
E

Esma T.

27 Mart 2026 14:19
Alışkanlık haline getirmiştir belki öyle düşünmeyin benimde çocuğum vurma yapıyodu sonradan geçti onu yaptığını gördüğüm an dikkatini başka şeye çektim böyle böyle unuttu vurma hareketini sizde deneyin isterseniz
G

Gülcan Ş.

27 Mart 2026 14:35
Benim kızımda da vardı daha da var suan 9 aylık 10 gün sonra 10 aylık olacak ama normal bence çünkü göz teması etrafa bakıyor gülümsemesi agulama gibi sesler çıkarttığı için çok üstüne düşmedim bu olayı ilkte bende çok tedirgin oldum her kucağıma aldığımda yada yanında otururken gözüme baka baka yapıyor aman dedım artık 😁
B

Buket Ç.

27 Mart 2026 18:46
Benimki de yapıyor sevinince heyecanlaninca çocuk başka beyi sallayacak kollarını sallıyor duygularını ifade etmek için bence endişelenmeye gerek yok şu videolar paranoyak etti bizleri

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir