Kanat Çırpma

425 görüntüleme
N

Nurşah Ç.

28 Nisan 2026 11:46
26 aylık oğlum, isme bakma taklit bay bay öpücük vs herşeyi tamam dediğimi anlar istediğini gösterir. Kelime sayısı fazla ama cümle yok baba gel anne gel dışında. Taklit becerisi ilr dediğimi gösterdiğimi yapar.

Soru sorarım arabamı kedi mi diye ne kedi isterse kedi diye cevap verir dediğim şeyleri söyler ama cümle yok, heyecan yapınca kanat çırpıyor kısa sürüyor 4_5 saniye. Yerde oturuyorsa dizlerini yere vurarak çırpar. Çırpma olurken oyun oynuyorsak gözümün içine bakar benden kopmaz. Birde bazen de parmaklarını değişik hareketler yapar. Endişe etmem gerekiyor mu
M

Meltem G.

28 Nisan 2026 11:54
Ɓana göre norma anlattiklariniz 27 aylik benim kızımda kanat çırpma yok ama diğer hersey olması gereken gibi 2 kelimelik cümleler yeni yeni artıyor 1 ay önce onunda sadece anne gel baba gel vardı parmaklarını değişik hareketler benim kızımda yapıyor ben kızıma gelisim tarama yaptırmıştim 2 yasinda o yüzden hiç bir hareketten korkmuyorum yada endiselenmiyorum sizde bebekte hiç sorun yoksa bile bir çocuk pskiyatri doktoruna gidip gelisim tarama isteyin hem içiniz rahat eder hemde bebegin gelişimini ayrıntılı öğrenmiş olursunuz nerde geri neyi yakalaması lazım gibi

derin

Premium Üye
28 Nisan 2026 11:57
Nurşah hanım özel eğitim öğretmeniyim ben bir göstermekte yarar var diye düşünüyorum uzman görüşü önemlidir her zaman

derin

Premium Üye
28 Nisan 2026 11:58
Bir de parmaklarını değişik yapıyor derken tam olarak nasıl yapıyor neyi kastettiniz
N

Nurşah Ç.

28 Nisan 2026 12:15
🦋derin
Bir de parmaklarını değişik yapıyor derken tam olarak nasıl yapıyor neyi kastettiniz
İşaret parmağını orta parmağının üstüne koyuyor 2 haftadan beri başladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir