Kan Tahlili

143 görüntüleme
S

Sevda Ö.

21 Nisan 2026 11:46
Merhaba hanımlar

Bebeğim 10 ayını doldurmak üzere. 9 ayın içindeyken doktorumuz rutin kan tahlili istedi bulunduğumuz ilin şehir hastanesinde 4 tüp kan verdik fakat nasıl olduysa hiç giriş yapılmamış gibi göründüğü için sistemde verdiğimiz kanlar yok oluş şaka gibi. Biliyorsunuz zaten zor bir süreç. Arkadaşımın doktoru bu rutin kontrolü 1 yaşında istemiş. Sizler ne zaman yaptırdınız
Göktenur B.

Göktenur B.

21 Nisan 2026 12:05
Genel olarak 9. Ayda istiyorlar ay sonu bebeğim 9 aylık kızamık aşısı var ondan önce sağlık ocağı kan tahlili görmek istiyor
K

Kübra A.

21 Nisan 2026 12:11
Bizde 9 ay 7 günlükken yaptırdık iki tüp kan aldılar.
S

Sevda Ö.

21 Nisan 2026 12:13
Bizden 4 tüp istediler ama alırken baya çığlık kıyamet oldu tekrar göze alamıyorum ama yaptırmamak da içime sinmiyor tabi. Özelde süreç nasıl işliyor devlet biraz travma oldu bizde
E

Eliff

21 Nisan 2026 12:22
Biz özelde yaptırdık 7 aylıkken 2 tüp kan ve idrar vermiştik.
Afranur K.

Afranur K.

21 Nisan 2026 12:33
9 ay ile 12 ay arasında yapılıyor. Bazı doktorlar 9 da bazıları 12 de istiyorlar. Genel kan değerlerine göre değerlendirme yapmak için 🙏🏻 eğer zorlandıysanız bir süre beklenebilir bence.

Hatta direk 12 de de yapılabilir. Eğer eksiklik varsa o dönemden sonra tedavisi değerlendirilir.
S

Sevda Ö.

21 Nisan 2026 12:39
Eliff
Biz özelde yaptırdık 7 aylıkken 2 tüp kan ve idrar vermiştik.
Kan alım süreci nasıldı bizde iğneyi batırıp koluna damla damla aldılar zor oldu açıkçası bir de ne kadar verdiniz acaba
S

Sevda Ö.

21 Nisan 2026 12:40
Afranur Keskin
9 ay ile 12 ay arasında yapılıyor. Bazı doktorlar 9 da bazıları 12 de istiyorlar. Genel kan değerlerine göre değerlendirme yapmak için 🙏🏻 eğer zorlandıysanız bir süre beklenebilir bence.

Hatta direk 12 de de yapılabilir. Eğer eksiklik varsa o dönemden sonra tedavisi değerlendirilir.
Ben de biraz bekleme taraftarıyım yine d vitamini ve demir takviyelerine devam ediyorum ne okur ne olmaz diye. Teşekkür ediyorum 🙏🏼
E

Eliff

21 Nisan 2026 17:04
Bizimde çok zor oldu çığlık kıyamet bende ağladım. Aynı şekilde alındı iğne batırıp damla damla şeklinde. Tamamlayıcı sağlık sigortamız var o yüzden bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir