Kan Tahlili

89 görüntüleme
S

Sevim Y. ..

16 Haziran 2025 22:40
Merhaba bebeğimin Tam kan tahlili hemogram ly #6.89 Hemogram ly %71.7 HemogramNe#1.7 hemogramNE %17.7
Hemogram hct 31.2 Hemogram mcv78 herhangi bir hastalık geçirmedi yakın zamanda aynı zamanda demir,d vit ve b12 değerleri düşük onlar için takviye başladık bu değerler normal mi 15buçuk ay kız bebek yanıtlayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

17 Haziran 2025 05:24
Bu tahlilleri bu şekilde değerlendirmek doğru değil. Bu tarz tahlil değerlendirmeleri için çocuğunuzun klinik durumunu da bilmemiz gerekir. Yani tahlili doktor neden istedi ve doktorun muayenesinde ne vardı gibi soruların cevapları konuşulmalı ve ikili iletişimle sonuca varılmalı. Bulunduğunuz yerde fiziki bir doktorla görüşmeniz ya da online danışmanlık almanizi tavsiye ederim.
S

Sevim Y. ..

17 Haziran 2025 07:55
Teşekkürler doktorumuzla görüştük genel bir kontrol için bakıldı kan tahliline herhangi bir sorun yoktu yani.Doktor sadece hastalık geçirip geçirmediğini sordu geçirmedi dedim ama üzerinde durmadı ben biraz araştırınca farklı şeyler olur diye korktum bu yüzden sizin de görüşünüzü almak istedim.
S

Sosyal A.

12 Temmuz 2025 09:12
Ya benim bebeğime de alerji için test yapıldı , aynı böyle sonuçlar çıkmış azıcık araştırınca kafayı yedim bu mesajınızı görmek içimi rahatlattı💞

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir