Kan Gibi Kusma

47 görüntüleme
G

Gülten A.

8 Nisan 2026 17:41
Bebeğim 4 aylık oldu bu gün ilk kez bestiron damla verdim ardından 45 50 dk sonra emzirdim gazını çıkarırken sütle karışık kusmuğunda kırmızı kırmızı bişeyler vardı sizce damla mı kan mı bu damlayı kullanıp başına aynı şey gelen var mı çocuk doktorumuz devlet hastanesinde kendisine ulaşmam şu an mümkün değil yarın tekrar kullanmalı mıyım nasıl bir yol izlemeliyim @Ai Asistan
A

Annekadın

8 Nisan 2026 17:49
Meme ucunuzda çatlak varsa ordan kan emmiş olabilir. Böyle bi sıkıntınız yoksa damladandır belki. Benim bebeğim de bildiğiniz kan kusmuştu ve acile gitmiştik. Meme ucu çatlağındandır demişti doktor ve eve gidip sütümü sağınca kanama olduğunu farketmiştim.
G

Gülten A.

8 Nisan 2026 17:53
Çatlama veya kanama yok kontrol ettim o zaman damladan sanırım
M

Meliha T.

8 Nisan 2026 18:00

Gülten Aydoğmuş

Çatlama veya kanama yok kontrol ettim o zaman damladan sanırım

Damladandır bestiron damla kullanıp bırakmıştım hemen bebeğimim kakasını siyah lifler yapmıştı hemen ocean microfere geçtik ve onu kullandık çokta memnun kaldık [9.cu](9.cu) ayda kan değerlerimizde gayet iyi çıktı
G

Gülten A.

8 Nisan 2026 18:07

Meliha Taşdemir

Damladandır bestiron damla kullanıp bırakmıştım hemen bebeğimim kakasını siyah lifler yapmıştı hemen ocean microfere geçtik ve onu kullandık çokta memnun kaldık [9.cu](9.cu) ayda kan değerlerimizde gayet iyi çıktı

Daha ilk kez kullandım midesine dokunmuş da olabilir bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir