Kan Degerleri
50 görüntüleme
K
Kübra T.
18 Ağustos 2025 22:23
1 yaşında kim kızımLaktat degeri 1 aylıkken 320 di doktor sınırın bira üstündeydi son zamanlarda iştahsızlık huzursuzluk derken doktora gittik tekrardan kan tahlili verdik Laktat 790 keratin kinaz 290 ast 60 çıktı sebebi nedir acaba

Fadile B.
19 Ağustos 2025 00:06
Kanda Laktat Dehidrogenaz (LDH) yüksekliği, organ veya bir tür doku hasarı olduğu anlamına gelir. Bu hasarın nedeni genellikle ciddi bir hastalık, enfeksiyon veya yaralanmadan kaynaklanır. Bazende aşırı egzersiz, travma, enjeksiyon, kan alınması ve bazı ilaçların kullanımı da LDH yüksekliğine yol açabilir.17 Mar 2024 kaynak memorial
Detayli tahlil yaptırın bebeğiniz de bilmediğiniz ya da normal diye düşündüğünüz bir durum olabilir enfeksiyondan şüphelendim ve susuzluk
Detayli tahlil yaptırın bebeğiniz de bilmediğiniz ya da normal diye düşündüğünüz bir durum olabilir enfeksiyondan şüphelendim ve susuzluk
K
Kübra T.
19 Ağustos 2025 07:34
Teşekkür ederim çocuğum çok su içen bir bebek ama sıcak bölgede yaşıyoruz ondan mı acaba bilemedim

Fadile B.
19 Ağustos 2025 07:58
Aa urfa da susuz kalmış olabilir biz 3 4 gün gezmeye geldik temmuz sonu ağustos başı bebeğim gün boyu nerdeyse hep su içiyordu imkanınız varsa Şanmet hastanesinde baya iyi bir doktor var saadettin acar bi ona götürün aşırı deneyimli uzman doktor