Kan Damlası ve Süt Alerjisi

87 görüntüleme
D

Durdane Ç.

24 Mart 2026 11:46
Bebegim 4 aylık süt alerjisi var ağır diyete girdim dünde kakasinda kan ve mukus vardı. Dun kan damlasına başladık bugün kakasinda nokta nokta kan gibi şeyler vardı kan damlar yapr mi acaba bilgisi olan var mı
G

Gül K. ..

24 Mart 2026 11:47
Benim bebeğimin alerjisi yok ama kan damlası verdikten sonra dediğiniz gibi kakasinda ve kusmugunda lekeler oldu aile hekimi kan damlasının yaptığını söyledi ama ben yinede vermiyorum doktor kontrolünde kendi doktoruna bir kez daha sorucam doz mu fazka yada ilaç mı tolere edilmiyr öğrenmek için
Afranur K.

Afranur K.

24 Mart 2026 12:02
Nokta nokta ama kandan daha siyah renkli lekeler şeklinde olan demir damlasından kaynaklı atılımlar. Vücudu her yeni bir şey denediğinde onu ilk başta direk sindirmeden atıyor. Zamanla da azalıyor ama tamamen yok olmuyor.

Hatta ilk ek gıdaya geçtiğinizde de yedirdiğiniz besinleri göreceksiniz kakasında, zamanla o da azalacak.

Alerjide zaten diğer belirtileri de görmüşsünüzdür ağır bir diyete girdiyseniz bu şu an tek başına anlamlı olmaz içiniz rahat olsun.
D

Durdane Ç.

24 Mart 2026 12:14
Afranur Keskin
Nokta nokta ama kandan daha siyah renkli lekeler şeklinde olan demir damlasından kaynaklı atılımlar. Vücudu her yeni bir şey denediğinde onu ilk başta direk sindirmeden atıyor. Zamanla da azalıyor ama tamamen yok olmuyor.

Hatta ilk ek gıdaya geçtiğinizde de yedirdiğiniz besinleri göreceksiniz kakasında, zamanla o da azalacak.

Alerjide zaten diğer belirtileri de görmüşsünüzdür ağır bir diyete girdiyseniz bu şu an tek başına anlamlı olmaz içiniz rahat olsun.
Teşekkür ederim inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım artik
T

Tuğçe ..

31 Mart 2026 10:39
Hangi damlayı kullanıyorsunuz içeriğinden kaynaklı yapabilir değiştirin bence
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

31 Mart 2026 16:56
Alerji durumu netleşmeden asla demir ilacı verilmemeli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir