Kan Damlası
131 görüntüleme
K
Kevser Ç.
15 Temmuz 2025 21:09
Hocam bebeğim 6.5 aylık erkek bebek 4. Ayda kan damlasına başladık üst üste 10 gün kaka yapmadı lağmanla yaptırdılar acilde 3 defa damlası değişti hepsinde aynı tepkiyi verdi damlayı bıraktığımızda normale dönüyor başlayınca kaka yapmayı bırakıyor sebebi ne olabilir şuan ki damla da da 3 güne bir yapıyor bu durum normal mi cevaplarsanız çok sevinirim
Ş
Şule Y.
15 Temmuz 2025 21:29
Damladan kaynaklı kabızlık yapıyor , bende maalesef 1 aya yakın çektim önce damladan kaynaklı olduğunu anlamadım sonra yorumlarda görünce damlayı kestim ve düzeldi sonra da vermedim zaten. Rutin kan değerlerine bakıldı gayet normal olunca doktor kullanmayı Bırakabilirsin demişti . Kabız bebekler için masajlar var onu deneyin isterseniz bi de ılık suda 5-7 dakika arası oturtursanız duş aldırırken iyi geliyor . Ek gıdaya da başladıysanız gün kurusu kayısı yulaf ve kavun bağırsaklaeı çalıştırıyor. Ben süreci bu şekilde ilerlettim . Kaka nöbeti beklemek çok zor, umarım biran önce geçer ☺️
V
Vildan Ö.
15 Temmuz 2025 22:56
Ocean microfer hiç kabız yapmıyor, mutlaka onu deneyin daha önce denemediyseniz. Devletin karşıladığı tüm damlalar maalesef kabız yapıyor. Tadı da çok güzel severek içiyor. Mutlaka denemelisiniz. Kilo başına 2 damla veriliyor, 5 kilo ise 10 dakika gibi. İnşallah çare olur derdinize☺️ ayrıca yine ocean marka d vitamini de kızım izin en iyisi oldu, diğerleri çok huzursuz ve hırçın yapıyordu nedense
V
Vildan Ö.
15 Temmuz 2025 22:57
10 damla gibi olacaktı..🤦♀️
K
Kevser Ç.
16 Temmuz 2025 04:32
Bizim doktorumuzda kilo başına bir damla şeklinde söyledi ocean microfer de aynısını yaptı maalesef şimdi tendaferro damlaya başladık şuan da da sıkıntı var her gün yapmıyor 3 gün bekliyor tam kabız olmuyor ama kaka yapmayı bırakıyor acaba 9 aydan önce kan değerlerine bakılıp bıraktırıyorlar mu
K
Kevser Ç.
16 Temmuz 2025 04:33
Kendim de demir eksikliğine bağlı anemi var zaten talasemi taşıyıcısıyım aynısı bebeğimde olsun istemiyorum Allah yardımcımız olsun hiç kolay değil
V
Vildan Ö.
23 Temmuz 2025 12:42
3 güne bir kaka kabızlığa girmiyor ama Kevser hanım ki kabız gibi de kaka yapmadığını söylüyorsunuz bence damlanız kabızlık gibi bir soruna sebep olmuyor şuan, rahatlıkla devam edebilirsiniz bence. Benim kızım da 6,5 aylık ve kaka yapma durumu beslenme sıklığına bağlı oluyor. Meme reddi yaşıyoruz o nedenle az besleniyor mama ile de arası pek iyi değil. Öyle olunca 3 güne bir kaka ancak yapıyor, normal olarak görüyorum çünkü ne yiyor da ne çıkacak her gün 😄 muhtemelen sizin oğlunuzda da aynı durum söz konusudur, içiniz rahat olsun yani☺️