Kamera
83 görüntüleme
B
Beyza Ş. ..
26 Kasım 2025 21:48
Bebek kamerası önerisi olan var mı? Kamera şart mı? İşimizi kolaylaştırıyor mu ?
E
Ece G.
26 Kasım 2025 21:56
Aktif olarak kullanıyorum,tabii ki şart değil ama bazen uyanıp ağlamadığı oluyor uykusu açılmadan hemen gelip tekrar uyutuyorum.Aksi taktirde ağlayana kadar görmesem uykusu açılmış olur.Hemde aklım kalmıyor kustu mu,öksürdü mü,döndü mü diye.
D
Damla B.
26 Kasım 2025 22:06
Direkt bebek kamerası değil ama xiaominin kamerasını kullanıyorum. Beşiğinde uyurken ben telefondan izliyorum onu hala uyuyor mu vs diye. Veya uyanıyor ama kendi kendine oyun oynuyor hiç gitmiyorum yanına. Balkonda salonda otururken de çok rahat oluyor tabi

İlsu O. K.
26 Kasım 2025 22:07
Merhaba; şart değil aslında ihtiyacınız doğrultusunda işe yarıyor diyelim. İlk 3 ay iyi oluyor ufak oldukları için evde tekseniz tuvalet,balkon,salon gibi durumlarda en azından görüyorsunuz kustumu,uyandı mı vs. 3 aydan sonra ise dönmeler başlıyor yine takip etmek iyi oluyor. Biz çok sık kullanmadık ama annemin evi iki katlı mutfak salon aşağıda orada ihtiyacımız oluyor. Bizde xiaomi kullanıyoruz fiyat olarak, ses görüntü algısı olarak gayet iyi.
E
Elif V.
26 Kasım 2025 22:15
Açıkçası ben çok güvenemiyorum. Sisteme sızma olayları çok var o tür kameralarda hiçbiri bence güvenli değil. Instagramda dijital baba orhan toker hesabı bu konuyla ilgili paylaşımları vardı bakın isterseniz

İlsu O. K.
26 Kasım 2025 22:25
Merhaba; kullanım dışında olduğunda pasif hale getirip cihazınızı bir yere kaldırmanızı öneririm. Biz bu şekilde ilerliyoruz ihtiyaç halinde 🤷♀️

Hilal A. Ç.
26 Kasım 2025 22:57
Merhaba ben vtech markasının kamerasını kullanıyorum wifii olmadan çalışıyor kablolu ama takip ettiğim ekran kablosuz şarj ediliyor. Gayet memnunum 🙏🏽🙏🏽