Kalpte Üfürüm

76 görüntüleme
C

Cansu D.

19 Haziran 2025 09:57
Merhaba yaklaşık iki hafta önce öksürük şikayetiyle gittik sadece kuru öksürük ama Öksürürken havlama şiddetinde bir öksürük ciğerler dinlendi film çekildi her şey temiz çıktı fakat bunun eşliğinde kalp dinlendiğinde kalpte Üfürüm duydu doktorumuz bulunduğumuz şehirde Çocuk kardiyoloji bulunmadigi için başka bir şehire sevk edildik Yeşil alan açıldı bu kalpte Üfürüm nedir daha önce duyulmadı ilk defa böyle bir şey duyduk doktora gitmeden bir ay önce de ağır şekilde gribal enfeksiyon geçirdik hatta antibiyotik kullanmıştık bunun etkisi olabilir dedi doktor sizin düşünceniz nedir bu arada oğlum 21 aylık
G

Güler T. ..

20 Haziran 2025 22:08
Benim oğlumda da vardı başka nedenle yapılan tahlillerde ortaya çıktı çocuk kardiyoloji baktı masum üfürüm olduğunu söyledi. Çok ciddi birşey değil 4 yaşına kadar kapanır genelde kapanmasada önemli değil dedi. 1 yaşında tekrar kontrole gideceğiz. Öksürük şuruplarının ritim bozukluğu yaptığını duydum ama antibiyotik ile üfürümün alakası varmı bilmiyorum. Üfürüm genelde doğuştan oluyor diye biliyorum. Endişe etmeyin geçer inşallah.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir