Kalpte Parlaklık

63 görüntüleme
E

Esra k. ..

16 Aralık 2025 01:47
Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık çıktı 2li tarama testi temizdi hamileliğinde bu durumu yaşayıp daha sonrasında düzelen oldumu
H

Hilal

16 Aralık 2025 02:12
Merhaba, evet benim bebeğimde çıkmıştı. Ben hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren her hafta perinatoloğa gidiyordum o söyledi ancak bununbi önem olmadığını vücudumuzdaki ben kadar önemsiz bir şey olduğundan bahsetti Bilmiyorumsizin doktorunuz bu durumu nasıl değerlendirdi ama benim doktorum öyle söyledi. Şuan maşallah doğdu ve 3. Ayımıza girdik
E

Esra k. ..

16 Aralık 2025 02:14
Merhaba evet Banada geçer önemli değil dedi ama yinede genetikte kalp problemi olduğu ıcın ister istemez bi korkum oldu o yüzden sizlerede sormak ıstedım aynı durumu yaşayan varmı diye teşekkür ediyorum
E

Elif D.

16 Aralık 2025 02:35
Benimde oğlumda kalbinde yıldızsekli ve parlaklık vardı doğuma yakın geçer dedi ve geçticok şükür şimdi 7 buçuk yaşında bir sıkıntımız yok şükür bu düşünürek bebeğinizi üzmeyin
E

Ece A.

16 Aralık 2025 05:39
Benim kızımda da vardı. Şuan 7 yaşında. Parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor kaldı ki ikili testiniz de temiz çıkmış. Bunu kafanıza takıp. Kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin. Sağlıkla ve kolaylıkla alın inşallah kucağınıza 🙏
E

Esra k. ..

16 Aralık 2025 06:51
Teşekkür ediyorum hepimizine gerçekten çok rahatladım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir