Kalp

108 görüntüleme
F

Fatma A.

20 Ocak 2026 09:02
Merhaba kızım şimdi 12 aylık doğduğun da üfürüm var denildi kalp doktoruna gittik orda 2 küçük delik var denildi şimdi konturolu var ama korkuyorum biraz bilgisi olan varmı acaba 😔
H

Halime G. İ. ..

20 Ocak 2026 10:41
Merhaba benim kızım için de aynısı denildi. Genelde kapanıyor kendi kendine merak etmeyin. Biz 6 aylık olunca kontrole götürdük kapanmıştı inşallah sizde de aynısı olur.
F

Fatma A.

20 Ocak 2026 10:51
İnşallah ya çok geçmiş olsun sizede 🥰
Emel C.

Emel C.

20 Ocak 2026 11:02
Merhaba benim bebegimde de vardı 2 tane 6. Ay kontrolünde çok küçüldüğünü söylediler her bebekte olabilecek bir durum olduğunu söylediler bizede 12 aylıkken kontrol dendi ama o zamana kalmıyormuş genelde doktor öyle söylemişti
K

Kübra B. ..

20 Ocak 2026 11:38
Benimde bebeğimde vardı. 2 aylıkken fark edildi 8 aylık kontrolünde kapanmıştı. Büyük ihtimalle kapanmıştır.
F

Fatma A.

İnşallah benim kızımın da kapanmıştır teşekkür ederim cevabınız için 🥰
F

Fatma A.

Kübra Badem

Benimde bebeğimde vardı. 2 aylıkken fark edildi 8 aylık kontrolünde kapanmıştı. Büyük ihtimalle kapanmıştır.

İnşallah 🥰
G

Gülcan Ş.

20 Ocak 2026 12:00
@Fatma Aral merhaba çok geçmiş olsun benimki anne karnında fark ettiler detaylı ultrason da fetal ekol istendi benim hıc bilgim yoktu taki 35. Haftaya geldıgımde her bebekte olabilirliğini ve çoğunun kendı kendıne kapanma ihtimali yüksek olduğunu soyledıler 6. Ayda 3. Kontrole gittik çok az bişey kalmış kapanmasına 1 buçuk yaşında tekrar getir dediler umarım o zamana kadar kapanır ama sıkmayın canınızı Allah büyük inşallah bebeğinizin kalbi inşallah kısa sürede kapanır
F

Fatma A.

20 Ocak 2026 12:11
İnşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir