Kalçada Gelişim Geriliği
58 görüntüleme
B
Büşra G.
6 Nisan 2026 13:40
1 yaşında oğlum var 2 aylık kalça ultrasonun da doktor her şey normal demişti 6 aylık olduğunda bacakları çap diye tekrar götürdük ve o zaman sağ kalçasında gelişim geriliği var denildi 1 yaşında tekrar kontrole gelmemiz söylendi gittik ve bize frejka yastığı takmamız söylendi ama çocuğum yürüdüğü ve çok hareket ettiği için biz hiç takamadık görünce bile ağlayıp morarıyor 😔 başka bir hasteneye daha götürdüğümüzde doktor frejka için geç kalındığını söyledi 3 ay sonra tekrar getirin dedi ve çok korkuyorum kalıcı bir şey olursa diye başına gelen var mı acaba
İ
İlknur B.
7 Nisan 2026 01:05
Merhaba benim bebeğim kalça çıkığı için 4 aylıkken ameliyat oldu. En son gittiğiniz doktor yastık için geç kalındıysa ne için 3 ay daha bekletiyor nasıl bir tedavi sundu?
B
Büşra G.
7 Nisan 2026 03:00
Tedavi sunmadı açıkçası sadece beklememiz söylendi gelişme olursa bir şey yapmayacak eğer hala düzelme olmazsa ona göre bir şey söyleyecek bizim anladığımız bu 🤦🏽♀️bizim anlamadığımız 6 aylıkken anlaşıldı ama düzelir gözüyle bakıp gönderdiler ve 1 yaşında hareket halinde olan çocuğa o yastığı takın demeleri ağlasada evide yıksa takacaksınız diyolar 😔 sizede çok geçmiş olsun iyi mi şimdi peki
İ
İlknur B.
7 Nisan 2026 15:18
Tedavi sunmadı açıkçası sadece beklememiz söylendi gelişme olursa bir şey yapmayacak eğer hala düzelme olmazsa ona göre bir şey söyleyecek bizim anladığımız bu 🤦🏽♀️bizim anlamadığımız 6 aylıkken anlaşıldı ama düzelir gözüyle bakıp gönderdiler ve 1 yaşında hareket halinde olan çocuğa o yastığı takın demeleri ağlasada evide yıksa takacaksınız diyolar 😔 sizede çok geçmiş olsun iyi mi şimdi peki
B
Büşra G.
7 Nisan 2026 20:19
Hep çocuk ortopediye götürdüm ama sonuç bu 😔 şimdi başka bir hastaneye daha randevu aldım 3. Hastane olacak inşallah burda bi sonuca varırız geç olmadan
B
Büşra G.
7 Nisan 2026 20:19
Nerde yaşıyorsunuz acaba bizde aynı yerdeysek o hastaneye götürsek doktorunuza