Kalçada Gelişim Geriliği

58 görüntüleme
B

Büşra G.

6 Nisan 2026 13:40
1 yaşında oğlum var 2 aylık kalça ultrasonun da doktor her şey normal demişti 6 aylık olduğunda bacakları çap diye tekrar götürdük ve o zaman sağ kalçasında gelişim geriliği var denildi 1 yaşında tekrar kontrole gelmemiz söylendi gittik ve bize frejka yastığı takmamız söylendi ama çocuğum yürüdüğü ve çok hareket ettiği için biz hiç takamadık görünce bile ağlayıp morarıyor 😔 başka bir hasteneye daha götürdüğümüzde doktor frejka için geç kalındığını söyledi 3 ay sonra tekrar getirin dedi ve çok korkuyorum kalıcı bir şey olursa diye başına gelen var mı acaba
İ

İlknur B.

7 Nisan 2026 01:05
Merhaba benim bebeğim kalça çıkığı için 4 aylıkken ameliyat oldu. En son gittiğiniz doktor yastık için geç kalındıysa ne için 3 ay daha bekletiyor nasıl bir tedavi sundu?
B

Büşra G.

7 Nisan 2026 03:00
Tedavi sunmadı açıkçası sadece beklememiz söylendi gelişme olursa bir şey yapmayacak eğer hala düzelme olmazsa ona göre bir şey söyleyecek bizim anladığımız bu 🤦🏽♀️bizim anlamadığımız 6 aylıkken anlaşıldı ama düzelir gözüyle bakıp gönderdiler ve 1 yaşında hareket halinde olan çocuğa o yastığı takın demeleri ağlasada evide yıksa takacaksınız diyolar 😔 sizede çok geçmiş olsun iyi mi şimdi peki
İ

İlknur B.

7 Nisan 2026 15:18

Büşra Gök

Tedavi sunmadı açıkçası sadece beklememiz söylendi gelişme olursa bir şey yapmayacak eğer hala düzelme olmazsa ona göre bir şey söyleyecek bizim anladığımız bu 🤦🏽♀️bizim anlamadığımız 6 aylıkken anlaşıldı ama düzelir gözüyle bakıp gönderdiler ve 1 yaşında hareket halinde olan çocuğa o yastığı takın demeleri ağlasada evide yıksa takacaksınız diyolar 😔 sizede çok geçmiş olsun iyi mi şimdi peki

Çok teşekkür ederim evet şimdi iyi biz 2 aylık kontrolde öğrendik 1 ay bekledik düzelir diye ortez taktı sonra olmayınca ameliyet oldu. Çocuk ortopedi doktoruna götürün kesinlikle, gider ortopedi doktorları çok ilgilenmiyor. Biz ilk öğrendiğimiz an çocuk ortopedisine gitseydik daha erken başkarsık tedaviye ne kaadar geç o kadar zor oluyor. Geçmiş olsun tekrar
B

Büşra G.

7 Nisan 2026 20:19
Hep çocuk ortopediye götürdüm ama sonuç bu 😔 şimdi başka bir hastaneye daha randevu aldım 3. Hastane olacak inşallah burda bi sonuca varırız geç olmadan
B

Büşra G.

7 Nisan 2026 20:19
Nerde yaşıyorsunuz acaba bizde aynı yerdeysek o hastaneye götürsek doktorunuza

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir