Kalça Ultrasonu

133 görüntüleme
D

Damla

6 Aralık 2025 05:06
Merhabalar kızımın kalça ultrasonunu yaptırdık.Doktorumuz sadece rapora bakıp sorun yok dedi. Ben eve geldiğimde raporu e nabızdan kontrol etmek istedim. Rapor her iki kalçayı Tip 1 olarak değerlendirmiş ama sol kalçanın sınırda Tip1 normal olduğu belirtilmiş ve ‘klinik muayene ile birlikte değerlendirilmesi önerilir’ yazıyor. Ama doktorumuz muayene etmedi. Bu konuda siz neler yaşadınız? Başkanbir doktora götürmeli miyim acaba? bir kaç gün öncede piyanolu oyun halısında oynarken sağ ayağını daha aktif kullandığını sol ayağını daha az kullandığını farketmiştim. O yüzden içim hiç rahat değil.
A

Ayşe Ş. ..

6 Aralık 2025 06:41
Kalça ultrasyonu yapan kişide doktordu bizde. Daha yaparken baktı ve birşey yok herşey yolunda dedi. Raporunda doktorumuza verdik. O kadar
A

Anne

6 Aralık 2025 07:00
Götürün gene de bir defa daha benim içim rahat etmezdi
G

Gökçin N.

6 Aralık 2025 07:22
Her türlü ultrason uzman hekim tarafından yapılır. Klinik ile birlikte değerlendirilmesi demek,çocuk doktorunuza raporu götürün o sizi biliyor, raporu öyle değerlendirsin demek. Standart yazılan bir ifade korkmayın. Çocuk doktorunuza gösterdiyseniz tamamdır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir