Kalça Ultrasonu
137 görüntüleme
K
Kamer Y.
24 Haziran 2025 21:43
Merhabalar bebeğim 40 günlükken kalça ölçümü yapıldı Sağ kalça alfa 59 derece beta 55 derecedir.
Sol kalça alfa 58 derece beta 55 derecedir. Sonuç bu şekilde çıktı 1 ay kadar çift bez kullandık sonucu
Sağ kalça alfa 60 derece beta 56 derecedir.
Sol kalça alfa 62 derece beta 55 derecedir. Doktoru düzeldiğini söyledi fakat 1 ay daha çift bez kullanmamızı söyledi acaba daha düzelmedi mi yoksa garanti olması açısından mı bilemedim kanguru kullanmak istiyoruz fakat kalçadan emin olamadığım için kullanamıyorum bu şekilde sonucu düzelip bez kullanan oldu mu
Sol kalça alfa 58 derece beta 55 derecedir. Sonuç bu şekilde çıktı 1 ay kadar çift bez kullandık sonucu
Sağ kalça alfa 60 derece beta 56 derecedir.
Sol kalça alfa 62 derece beta 55 derecedir. Doktoru düzeldiğini söyledi fakat 1 ay daha çift bez kullanmamızı söyledi acaba daha düzelmedi mi yoksa garanti olması açısından mı bilemedim kanguru kullanmak istiyoruz fakat kalçadan emin olamadığım için kullanamıyorum bu şekilde sonucu düzelip bez kullanan oldu mu
P
Pelin B.
24 Haziran 2025 21:51
Alfa açıları 60 derece ve üstünde olmalı çıkık olmaması için, sizin sağ kalça sınırda bu nedenle istemiş olabilir
P
Pelin B.
24 Haziran 2025 21:53
Gaz çıkartmaya çalışırken bacaklarını birleştirip karnına itmeyin bunun gibi yanlış hareketler yaptırmamaya dikkat edin
K
Kamer Y.
24 Haziran 2025 21:58
Başta doktor ilk ölçümleri çok önemsemedi kendi düzelir istersen çift bez tak dedi bir ay taktım sonra düzelince çift bez tak demesi kafamı karıştırdı tavsiyeniz içinde teşekkür ederim 🩵
P
Pelin B.
24 Haziran 2025 22:06
Rica ederim ne demek inşallah çıkıklık yaşamadan atlatırsınız bu süreci 🙏🏻