Kalça Ultrasonu

174 görüntüleme
İ

İsmet T. B. ..

13 Haziran 2025 12:11
Bebeğimin sol bacak değeri 58 çıktı hafif küçük dediler bir sorun teşkil eder mi ? Kendiliğinden düzelir mi?
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

13 Haziran 2025 21:54
Bir ay sonra tekrar yapılarak düzelecek mi diye kontrol ettirmelisiniz…
İ

İsmet T. B. ..

14 Haziran 2025 07:24
Hocam çift bez iyi geliyormuş kontrol öncesi takmamız doğru olur mu ? Bir sonraki kontrolü bekleyelim mi
E

Esra Y. A. ..

17 Haziran 2025 00:34
Cift bez için çok işe yaramadığını söylüyorlar ama geçmişten beri gelen bi bilgi altta normal üste bi numara büyük bez takın bacak arasına yastık koyun palvik bandaj yada turbingen cihazi yazın İnternete o pozisyonda kalabilecek şekilde bi ay geçirin inşallah düzelir.
İ

İsmet T. B. ..

17 Haziran 2025 04:50
Teşekkür ederim cevabınız için sağolun.
B

Burcu K. A. ..

17 Haziran 2025 04:55
Benim oğlum içinde kalça çıkmaya meyilli demişlerdi ortapediye götürdük özel aparat takılacak dedi gazlı bi çocuk olduğu için hareketsiz kalmak iyi olmicaktı başka bi ortapediye daha gittik ne diyecek diye çift bez bağlayın 1ay geçmezse aparat takılmalı dedi bir ay çift bez bağladım üste 1numara bağladım arasınada bacak ayrık olması için havlu vs koydum 1ay sonunda iyileşmiş dediler
İ

İsmet T. B. ..

18 Haziran 2025 19:43
Teşekkür ederim cevabınız için çok sağolun
S

Sinem S.

26 Haziran 2025 09:34
Benim de öyleydi çift bezi önceden öneriyorduk bir şey yapmana gerek yok dedi daha sonra geçmişti zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir