Kalça Gelişim Geriliği

76 görüntüleme
Tuğba B.

Tuğba B.

27 Şubat 2026 02:29
Merhabalar kızımın sol kalçasında tip 2A vardı 7 ay itibariyle düzeldi lakin şimdi örümcek mi yoksa yürüme arkadaşı mı kullanmalıyız
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

27 Şubat 2026 04:49
8 aylık kızım daha yeni yeni sürmeyi öğredi örümcegi o da tam değil hala yürüme arkadaşıyla yapa bilir mi bilmiyorum bebeğiniz deneyin doktorlar yasak vs diyor ama ben bindiriyorum
H

Halime A.

27 Şubat 2026 06:41
Örümcek önerilmiyor kalça çıkıklığına sebep olabiliyor bebekler ayak ucuyla bastığı için buda geç yürümesine sebep oluyor
Tuğba B.

Tuğba B.

27 Şubat 2026 10:51

Halime Ay

Örümcek önerilmiyor kalça çıkıklığına sebep olabiliyor bebekler ayak ucuyla bastığı için buda geç yürümesine sebep oluyor

Yaa doktora danışmadan birşeyler yapmamalı o zaman teşekkür ederim
Tuğba B.

Tuğba B.

27 Şubat 2026 10:52

🧸Ebru Keleş 🧸

8 aylık kızım daha yeni yeni sürmeyi öğredi örümcegi o da tam değil hala yürüme arkadaşıyla yapa bilir mi bilmiyorum bebeğiniz deneyin doktorlar yasak vs diyor ama ben bindiriyorum

Sizinkindede kalça gelişim geriliği var mıydı
H

Halime A.

28 Şubat 2026 23:58

Tuğba Barnıg

Yaa doktora danışmadan birşeyler yapmamalı o zaman teşekkür ederim

Rica ederim bide çok kazaya sebep olabilir bianda herşey olabilir en iyisi uzmanlara sormak
Tuğba B.

Tuğba B.

1 Mart 2026 00:20

Halime Ay

Rica ederim bide çok kazaya sebep olabilir bianda herşey olabilir en iyisi uzmanlara sormak

Haklısınız evet benim ilk çocuğum oldugundan biraz heyecanlıyım doktora gittiğimde hep unutuyorum sormayı burda aklıma gelmişken sorup danışmak istedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir