Kakasının Rengi Kırmızı
111 görüntüleme
B
Buse K. C.
6 Aralık 2025 16:37
Bebeğim ishal ve son bezini değiştirdiğimde önce normal sonrasında kan gibi kırmızı renkte yapmış. Ancak dizanteriye dair bir belirti yok. Keyfi yerinde, ateşi yok herhangi bir ağrısı yok.ne yapmam gerekiyor bilemedim. Doktora götürmeli miyim?
A
Ayşegül Ü.
6 Aralık 2025 17:24
Kırmızı kaka rengi normal değil maalesef, varsa hâlâ fotoğrafını videosunu çekip bi doktora gösterin bence.
A
Ayşegül Ü.
6 Aralık 2025 17:25
Eğer önemli bir durumun işaretiyse vakit kaybetmeden müdahale etmiş olursunuz.

İlsu O. K.
6 Aralık 2025 17:42
Buse hanım bebeğiniz kaç aylık
B
Buse K. C.
6 Aralık 2025 17:46
16 aylık olucak İlsu Hanım
S
Sümeyra T.
6 Aralık 2025 17:51
Merhaba domates çorbası, sosu gibi domates içeren şeyler tüketince bebeğimin kakası kırmızımsı bir renk alıyor
B
Buse K. C.
6 Aralık 2025 17:54
Annem çilek soslu tatlı yedirmiş acaba ondan mı diye düşünüyorum ama çok ikilimde kaldım

İlsu O. K.
6 Aralık 2025 20:58
Buse Hanım; katı gıda aldığı için bebeğiniz beslenmesinde kakasının rengini değiştirecek bir besin yediğinde olabilir ama çileği ilk defa mı yedi? Oğlum ek gıda döneminde pancardan dolayı bizde bir kabus yaşadık öyle eşimle tecrübesizlik hemen doktora koştuk ki besinden kaynaklıymış 🥲. Fakat ishal dediğiniz için ben bir doktora götürmeyi daha doğru buluyorum makatta çaklak, besin alerjiside kaynaklıda olabilir. Dizanteride ishalde oluyor diyebiliyorum ama sizi hem yanıltmak hemde endişelendirmek istemem 🙏🏻🌸
B
Buse K. C.
7 Aralık 2025 07:32
Çok sağ olun İlsu Hanım dün akşam tekrar kırmızı yapınca hemen doktora götürdük. Çok şükür ki besin kaynaklıymış. Çileği ilk defa yemedi ancak benim haberim olmadan bebeğime domates falan yedirmiş babası hastanede doktorun yanında öğrendim bende. 🤭

İlsu O. K.
7 Aralık 2025 08:33
Ah bu babalar 🥲 Çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸