Kakası Mukuslu

78 görüntüleme
F

Fatma N.

4 Ocak 2026 17:51
Bazen kakası sümük yapılı ve iplik şeklinde hafif kanlı oluyor neden kaynaklı olur bugün 2 defa öyle oldu geçen hafta da 2 defa gördüm bugün ondan ayrı hafif yeşil de kakası vardı
Zehra K. .

Zehra K. ..

4 Ocak 2026 18:01
Fatma hanım bizdede öyle olmuştu doktor bağırsak enefksiyonu ve gıda alerjisinden şüphelendi kakasından test yaptılar bağırsak enfeksiyonu çıktı ama tabi bizim bu belirtiler yanında ateş te yapmıştı . Sonra bol bol emzirdim antibiyotik kullanmadan geçti birde probiyotik kullandık kullanıyoruz. Eğer doktorunuz varsa whatsap üzerinden fotoğrafla bir sorun. Umarım önemli bişey değildir.
F

Fatma N.

4 Ocak 2026 18:02
@Osman Gönülal
F

Fatma N.

4 Ocak 2026 18:05
Ateş yok çok şükür ama ben bu aralar hastayım o yüzden öksürük başladı çok az bugün hafif rahatsızlandığından olabilir mi acaba
Y

Yeşim K.

4 Ocak 2026 18:40
Benim bir arkadaşımn başına geldiği için biliyorum. Gıda alerjisi olmuş en ufak süt içeren bir şey tüketsem bebeğimin kakası kanlı oluyor demişti.laktoz intoleransı gibi bir durumları oldu. Bir çok şey tüketemiyor diyet yapması gerekli emzirdiği sürece. Bence mutlaka bir doktora gidin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir