Kakadan Kan Gelisi
77 görüntüleme
Z
Z Ş. ..
18 Temmuz 2025 23:14
Merhaba 7 haftalık bebeğim var sadece anne sütüyle besleniyor bu sabah kakadan kan vardı hastaneye gittik ultrason ve gaita tahlili alında gaita temiz çıktı ultrason da karında yoğun gaz ve kaka var relactaz damla kullanıyoruz ama geceleri yine gazı oluyor hastanede lavman kullanıldı eve geldik ilk kakasinda bisey yoktu ama 2 kakada yine kan vardı sabah olandan biraz daha fazlaydı 2 gündür ciger tüketiyorum o yapiyormu diye düşündüm ama bilemiyorum ne yapmalıyım çok çaresiz kaldım
D
Duygu Ö.
19 Temmuz 2025 00:45
Benim oğlumda başıma gelmişti önce mukuslu gelmişti daha sonra büyük tuvaletinde kan görmüştük süt alerjisi çıktı oğlum da sadece anne sütü ile besleniyordu. Daha sonra benim aut ürünleri tüketmemi yasakladılar ve çoğu kısa zamanda geçiyor dediler ben süt ürünleri tüketmeyince tuvaleti normale döndü ek gıda zamanı da tadım da yoğurdu bir ay daha bekledikten sonra verdim elhamdülillah dedikleri gibi oldu uzun sürmedi geçti kendiliğinden
B
Büşra Y.
19 Temmuz 2025 03:58
#1 duygu hanım merhaba, siz diyeti ne zaman açtınız acaba ?
E
Eylem A.
19 Temmuz 2025 04:45
Benim bebeğim 4,5 aylık ve 2-3 kere toplu iğne başı gibi kan gelmişti kan testi yapıldı temiz çıktı ama ben ne zaman süt ürünleri tüketsem yüzünde döküntüler olmuyor kızarıyor , kakası hep mukuslu en son dün unutarak kremalı makarna yedim ve baya büyük 7-8 damla şeklinde kan geldi elim ayağım birbirine dolaştı hemen dokuz Eylül acile götürdük, röntgen ve ultrasonla bakıldı çok şükür bağırsak düğümlenmesi falan değil ama gaita testi yaptıramadık çünkü günde 1 kere kaka yapıyor oğlum onu da yapmıştı kan gelmişti zaten. Bir kap verdiler kaka yaptığında ona koyup 1 saat içinde teslim edecekmişim. Ama bence süt alerjisi ben zaten süt ürünlerini kestim arada minik deneme çalışmalarım oluyor ama asla bu diyeti açamayacağım heralde. 1 ay sonra ek gıdaya başlayacağız ne yapacağım hiç bilmiyorum çok üzgünüm.
B
Büşra Y.
19 Temmuz 2025 09:50
Biz de 4 aylık olacağız süt alerjisi ve yumurtayı en son da avakadoyu kakasında kanka tespit ettik. Biz de ilk baya sizin dediğiniz yoğun kanla alerji doktoruna gittik. Kendiniz denemeyin bence. Ben de açamayacağım diye düşünmeye başladım. Ama dediğiniz gibi asıl mesele ek gıda🤦🏼♀️