Kakada Yoğun Kan
80 görüntüleme
S
Selen A.
29 Temmuz 2025 17:39
Bebeğimin süt alerjisi var diye ilk 4 ay diyet yaptım. Ardından kademeli olarak diyeti açtım. Bebeğim 10 aylık oldu ve henüz süt ürünü tattırmadım. İki hafta yoğun baklagil ve süt ürünü tüketmek durumda kaldım. Bebeğimde ishal ardından kaka da iplik kadar kan gelmeye başladı. Dün bebeğim süt içeren mama tattı. Bugün bebeğimin poposu ve bezi kan içindeydi tekrar diyete başladım. Gayta testi vermeye gidince çocuk kaka yapmıyor eve gelince yapıyor :( Alerji kaynaklı mı başka bir şey mi var çözemedik antibiyotik kullanmam gerekiyor mu doktor antibiyotik tavsiye etti

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 17:48
Burdan bir şey söylemek çok doğru olmasa da süt ve süt ürünlerini tekrar kes bence canım gözlemle antibiyotiklik bence bi durum yok alerjik gibi duruyor anlattığına göre kakasını yaptığında hemen götürme şansınız varsa götürüp acikden verin biz genelde öyle yapıyoruz ama belli bir şekilde kan varsa zaten gaita testine de gerek yok gözle görülmüş bir durum var ortada

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 17:50
Yaklaşık 15 gün hiçbir şekilde süt süt ürünü tüketme sonrasında eğer ki bebeğin düzeldiyse yine en baştan adım adım az az kendinde aç diyeti ama bebeğine hastane ortamında gözlem altında yükleme yaptırmanı tavsiye ederim Allah korusun herhangibir Anafilaksi geçirme durumu olabilir çok tehlikeli
S
Selen A.
29 Temmuz 2025 17:51
Özelde takipliyiz 5 saat hastanede bekledik çocuk kaka yapmadı. Eve yakın yakın devlet hastanesine bezi götürünce bakamayız dediler :( sabah süt ürünü ve diğer alerjik besinleri kestim umarım düzelir
A
Aslı O. D.
29 Temmuz 2025 18:09
Özel laboratuvarlar yapıyor tahlili hangi ildesiniz bilmiyorum ama bir araştırın bizim bebeğimizi 3-4 günde bir yapıyor biz o nedenle araştırmıştık bir saat içinde kakayı bezle getirin diyorlar eğer iki saat olacaksa soğuk olarak götürmemizi istediler. Bizim sabah karşı 6 da yaptı mesela kakayı buzdolabında beklettim 8 e götürdük

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 18:10
İnşallah canım bizim buradaki devlet de bakmıyordu eşim kavga dövüş baktırmıştı bir de doktorun istediğine dair imzalı kâğıtla gidince bakıyorlar
S
Selen A.
29 Temmuz 2025 18:11
Alerji şüphesiyle mi test verdiniz ? 30dk içinde getirmeniz gerekiyor dediler. Evimiz hastaneye 30 dk mesafede zaten. Yetişemedik o yüzden

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 18:47
Evet gizli kan bakılması için vermiştik