Kakada Siyah Noktalar ve Kan

97 görüntüleme
R

Rabia İ. ..

29 Haziran 2025 21:27
Bebeğim 15.haftalık kakası genelde mukuslu ishal gibi günde 3 - 4 kez oluyor. Bugün 2 defa çok miktarda, gürültülüydü, siyah noktalar ve kan vardı. Ne yapmalıyım Osman hocam cevaplayabilir misiniz? Mukuslu kaka için normal denilmişti doktor kontrolünde
H

Hadra Ö.

30 Haziran 2025 19:17
Demir ilacı kullanıyorsanız siyah noktalar ondan olabilir
R

Rabia İ. ..

30 Haziran 2025 21:21
Kullanmıyoruz ki
S

Sevihan A.

1 Temmuz 2025 00:10
Aynı şikayetlerle gitmiştik biz de, süt alerjisi çıktı bebeğimizde. Kakanın mukuslu olması tek başına önemli değil diyor doktorlar evet ama kakada kan da var sonuçta, gürültülü dışkılama diyosunuz, daha ne olabilir ki artık.. mutlaka hemen bir alerji doktoruna başvurun bence. Çocuk da eziyet çekmesin boşuna.
R

Rabia İ. ..

1 Temmuz 2025 07:06
Bulunduğumuz ilde alerji doktoru yok en kısa zamanda gitmeliyiz
Didem İ.

Didem İ.

1 Temmuz 2025 20:04
Alerji olması muhtemel. Dışkıda kan alerji belirtisidie
S

Sümeyye G.

1 Temmuz 2025 21:31
Aynı durumu biz de yaşadık. Bir alerji diyetisyeni ile online görüşerek alerji diyeti yaptım. Direkt isim vermem uygun olur mu bilemedim ama Osman Gönüal'ın da instagramda takip ettiği bir alerji doktorunun alerji merkezi var. Ora ile görüştük ve süreç ilerledi. Öncelikle belirtilerin durumuna göre 10 gün geniş kapsamlı bir diyet yaptım. Daha sonra alerjenleri yavaş yavaş denedik. O sırada yanlışlıkla süt ürünü içeren bir şey yediğim için bebeğim hemen tepki verdi ama yaklaşık 1-1.5 ay sonra süt ürünlerini denediğimde tepki vermedi. Ek gıda dönemine kadar annenin alerjen tadımları bitiyor. Sonra yavaş yavaş bebek de deniyor. Gerçekten bir uzman ile ilerleyince rahat geçen bir süreç. Ben öncesinde diyeti kendim denedim ama olmuyor, çok yıpranmıştım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir