Kakada Siyah Noktalar

42 görüntüleme
E

Elif ..

15 Kasım 2025 07:11
Bebeğim 4 ay 6 günlük kakasında siyah noktalar var ne olabilir bu durumla karşılaşan var mı? Endişelendim
K

Kübra Y.

15 Kasım 2025 08:31
Merhabalar ufakta olsa tadımlara başladınız mı?
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

15 Kasım 2025 08:37
Elif hanım demir ilacına başladınız mı aynı durum bizdede vardı kızım 4 ay 12 günlük sağlık ocagının verdiği demir ilacı ne zaman versem bezde hep küçük kahve rengi siyaha benzer sümüksü bir sıvı gördüm doktor kontrolü vermemi söyledi 2 gün arayla tekrar yaptım aynısı oldu demir ilacımı değiştik sonunda
İlsu O. K.

İlsu O. K.

15 Kasım 2025 09:04
Merhaba; biz sağlık ocağının verdiği demiri kullanmıyoruz. Bağırsak sorunlarımız olduğu için bize iyi gelmedi. Bu yüzden çocuk doktorumuz başka bir ilaç önerdi. Emzirirken memenizde çatlak varsa meme ucundan kan sindirdiysede olabilir. Besin alerjisi olabilir. Demir kaynaklı olabilir. Bir çok sebep olabilir bu yüzden gözlem yapıp çocuğunuzun doktoru değerlendirmesi daha doğru olur sanki.
E

Elif ..

15 Kasım 2025 09:46
Merhaba Sadece anne sütü alıyor evet demir ilacına başladık sağlık ocağın verdiğni ialmadık kendi doktorumuzun verdigi newvit damlayı 3 gündür veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir