Kakada Mukus
143 görüntüleme

Aslı Z.
25 Ocak 2026 15:09
Selamlar bebeğimin kakasında mukus olduğu ve sürekli kustuğu için süt alerjisi olabilir diye düşündü doktorumuz aynı zamanda az kilo alıyor bebeğim.Bunun için yaklaşık 10 gündür süt içeren hiçbirşey tüketmiyorum fakat kakasındaki mukus hala devam ediyor neden olabilir ?

Tuba
25 Ocak 2026 15:24
Merhaba 4 ay 21 günlük bebegim var bizdede durum aynı doktora gittik probiyotik vardi bende 14 gündür tüketmiyorum fakat mukusta hiç bir azalma olmadı dün başka bi doktora gittim salyası arttıgı için yada geniz akıntısı oldugu içinde olabilir dedi ilacı 1hafta daha kullanıp geçmezse eger kaka tahlili bakalım dedi

Aslı Z.
25 Ocak 2026 16:14
Merhaba 4 ay 21 günlük bebegim var bizdede durum aynı doktora gittik probiyotik vardi bende 14 gündür tüketmiyorum fakat mukusta hiç bir azalma olmadı dün başka bi doktora gittim salyası arttıgı için yada geniz akıntısı oldugu içinde olabilir dedi ilacı 1hafta daha kullanıp geçmezse eger kaka tahlili bakalım dedi
L
Latife Ç.
25 Ocak 2026 16:23
Aynı durum bize 5,5 aylıkken oldu bende yemedim bebeğim de probiyotik verdi yavaş yavaş vücut anca atıyo bide belki reflü de olabilir oda böyle şeyler yapabiliyormuş
Y
Yeşim
25 Ocak 2026 16:31
14 haftalık oğlum yaklaşık bir aydır mukuslu yeşil kaka yapıyor 15 günlükten beri probiyotik kullanıyoruz.süt denedim ben de değişmedi yumurta denedik o da değiştirmedi. Ama doktor kilosu iyi kusma çok yok diye tahlil istemicem dedi. Ben de biraz kafama takıyorum bağırsakları gelişiyordur diye düşünüyordum ama çözülmedi de.
F
Firdevs
25 Ocak 2026 17:13
Benim kızım da 2.5 aylık. Mukuslu kakası var bizimde gaita tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Bir kere nokta şeklinde kan gördüm doktor 2 gün takip et geçmezse diyet uygularız dedi. Bida kan görmedim. Mukusunuz tam olarak nasıl? Öbek öbek mi yoksa ip ip uzayan şekilde mi?

Tuba
25 Ocak 2026 17:14
Aslı hanım bizde reflü var Birde bagırsakta küçük bir enfeksyon olabilir demişti. Tehlike kısmı kakada mukusla birlikte kan görürseniz endişelenebilirsiniz şuan korkulacak bir durum yok demişti

Aslı Z.
25 Ocak 2026 17:15
Benim kızım da 2.5 aylık. Mukuslu kakası var bizimde gaita tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Bir kere nokta şeklinde kan gördüm doktor 2 gün takip et geçmezse diyet uygularız dedi. Bida kan görmedim. Mukusunuz tam olarak nasıl? Öbek öbek mi yoksa ip ip uzayan şekilde mi?

Aslı Z.
25 Ocak 2026 17:15
Aslı hanım bizde reflü var Birde bagırsakta küçük bir enfeksyon olabilir demişti. Tehlike kısmı kakada mukusla birlikte kan görürseniz endişelenebilirsiniz şuan korkulacak bir durum yok demişti

Tuba
26 Ocak 2026 10:50
Çok teşekkür ediyorum içim rahatladı 🙏🏻😇
E
Elif K.
28 Ocak 2026 08:56
Bizimde 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor yurtdışında yaşıyoruz ha deyince doktora götüremiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Burdan doktorlarımız cevap veriyor mu acaba