Kakada Kan.neyden Olur Sebepleri Nelerdir

170 görüntüleme
D

Derya Ö.

9 Temmuz 2026 09:44
Bebeğim üç aylık kalmasında kan gördük bunu yaşıyanınız var mı gerekli testler yapıldı sonuçların çıkmasın bekliyorum
H

Halime Ö. K.

9 Temmuz 2026 09:50
Biz de yeni yaşadık bu durumu allerji ve immünoloji ye gittik deri testi yapıldı negatif çıktı ama bugün tekrar oldu bende tekrar mı gitsem dedim ama doktorumuz sebepsiz olup geçebileceğini söyledi size nasıl bir test yapıldı
Ş

Şükran B.

9 Temmuz 2026 10:07
Bizde de olmuştu sebebi alerjiydi süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı oğlumun diyet yaptım geçti
Begüm A.

Begüm A.

9 Temmuz 2026 10:51
Bizim de aynı şekilde kakada kan ve egzama vardı süt alerjisi ve yumurta alerjisi vardı sıkı bit diyet yaptım bebeğim ek gıdaya başlayınca hem ona az az hem kendim az az diyeti açarak devam ettim ve şu an ikimiz de yiyoruz bir sıkıntımız yok şükür geçti .Testlerini biz de 5. Ayda yaptırmıştık testte çıkmadı küçük bebeklerde bazen çıkmayabiliyormuş deneme yanılma yoluyla bulduk biraz yani neyden olduğunu
C

Ceren

9 Temmuz 2026 12:18
Bizim de 3 aylıkken olmuştu süt alerjisidir denildi ve ben süt ve süt ürünlerini hiç tüketmedim içinde süt tozu olanları bile bir ay sıkı diyet yapınca geçmişti sizde hiç tüketmeyin ve ona göre duruma bakarsınız
D

Derya Ö.

10 Temmuz 2026 01:17
Ceren
Bizim de 3 aylıkken olmuştu süt alerjisidir denildi ve ben süt ve süt ürünlerini hiç tüketmedim içinde süt tozu olanları bile bir ay sıkı diyet yapınca geçmişti sizde hiç tüketmeyin ve ona göre duruma bakarsınız
Bizden dört tüp kan alındı ve iki gayta testi yeni anneyim ve çok endişelendim kakada kan görünce sonuçlar henüz çıkmadı sütlü tatlılardan da uzak durmalı mıyım?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir