Kakada Kan ve Mukus

153 görüntüleme
Şeyma S. .

Şeyma S. ..

27 Haziran 2025 19:44
3,5 aylık bebeğim günde 7/8 bez değişimi yapıyor bunun 3/4 ü kaka ve kilosu gayet iyi bugün sabah kakasında kan gördük ve doktora gittik kan fazlalaşmış ve makatta ufacık bir çatlak varmış bunun için krem verdi fakat bu kadar kanama yapmaz dedi tahlil istedi IgE değeri 27 glukoz ise 107 çıktı gaita testinde parazit yok ama gizli kan var süt alerjisi olduğundan şüpheleniyoruz nasıl bir yol izleyebiliriz tavsiyeleriniz nelerdir
S

Semanur Ş.

27 Haziran 2025 19:50
Alerji doktoruna gidin detaylı test yapsın neye alerjisi olduğunu o tespit edebilir bizim yumurta alerjisinde o değer 17 çıkmıştı
M

Merve A.

28 Haziran 2025 12:24
Merhaba kakada kan var ise yüksek ihtimal süt alerjisidir süt diyeti yapmanız gerekir ve mama içiyorsa alerjik mamaya geçmeniz gerekir ona göre takip etmelisiniz
Şeyma S. .

Şeyma S. ..

5 Temmuz 2025 02:10
Alerji doktoruna gittik detaylı kan tahlili yapmadı süt diyeti verdi şuan süt ve süt ürünlerini kestim bugün yumurta yemiştim akşamına çok kustu ve biraz kötü kokuyordu sanırım yumurtaya da alerjisi var onu da kesip gözlemleyeceğim bakalım ve bu durum ne kadar devam ediyor acaba
E

Eylem A.

5 Temmuz 2025 03:30
Benim bebeğimde de aynı sorun var 51 günlükken yüzündeki döküntülerle fark ettim netten araştırdım ve süt alerjisi diye bir şey çıktı karşıma, süt ürünlerini kesince döküntü gitti yüzü düzeldi çocuğun ve kalada 1 damla kan o zaman görmüştüm süt ürünlerini kestikten sonra bir daha kan hiç görmedim ama mukus devam ediyor. Birkaç gün önce burada yangın çıkınca bi ayran içeyim dedim hem belki alerjisi geçmiştir diye bakmak istedim ama ertesi gün hemen kakada 3 damla kan gördüm . Mukus hep devam ediyor onu bir türlü geçiremedim. Doktorda kan testi de yaptırdım 51 günlükken hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Ama kan alınırken oğlum fenalaştı katılıyordu az daha bir daha kan da aldırmam ne yapacağız bilemiyorum
Şeyma S. .

Şeyma S. ..

6 Temmuz 2025 10:52
Yine kanlı kaka yaptı bu sefer kan baya çoktu süt ve yumurtayı kestim bugün aşure yemiştim et yemeği ve karpuz yedim acaba onlar mı etki etti napıcaz şimdi çok endişeliyim
S

Senem Y. ..

6 Temmuz 2025 12:05
Süt ürünlerine alerjisi varsa dana etini de tüketmememiz gerektiğini söylemişti doktorumuz bize. Aynı anda kestiyseniz ayırmak zor olabilir. 2 hafta içinde sonuç görmeyi bekliyorlarmış diyette. Bizim 2 hafta sonra tekrar kanama olunca kestik yumurtayı. Yine de yönlendirilirse çocuk alerji bölümüne götürmeniz daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir