Kakada Kan ve Lökosit

95 görüntüleme
A

Asena K.

22 Temmuz 2025 15:28
6 aylık bebeğimin ilk defa kakasında kan 31 mayısta görmüştük, doktor bir kere olması önemli değil dedi. 19 temmuzda tekrar kan görülünce gaita testi verdik. Sonuç olarak gizli kan ve bol mukus ile mukuslu alanlarda fazlaca lökosit görüldü. Ayrıca vücudunda egzamalar var. Önce ensesinde başladı, şimdi sırtının tümü ve göbeğinde var. Doktor zaditen ve zimaks verdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. İlaçları kullanmadan çocuk gastroenterolojisine gitmeli miyim?
A

A.

22 Temmuz 2025 15:46
Benim oğlum da 3aylıkken mukuslu cıvık kaka yapmaya başladı . Arada da kakasında kan gözüküyordu . Günde 4 5 kez kaka yapıyordu gürültülüydü üstelik. Bizimde gaita sonucumuz aynı sizinki gibi çıktı . Antibiyotik kullandık 10gün kadar geçmedi pek. Ek gıdaya başlayınca toparlandı . İki üç ay o şekil sürmüştü yani .
E

Elif M. Ç.

22 Temmuz 2025 16:11
Bizde yaşadık oğlum 5 aylıkken başladı 10 aya kadar devam etti. Süt proteini alerjisi sebep olmustu bizde çocuk gastroya da girdik demiri kesti o da sebep oluyormus. Ayrıca ben süt ve süt ürünleri diyeti yaptım ayrıca bir alerji ilacı kullanmadık bebeğime . Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bizim sürecimiz bu sekildeydi
A

Asena K.

23 Temmuz 2025 11:47
Teşekkür ederim. Geri dönüşleriniz için. Benim en çok merak ettiğim noktada ilaçları kullanmadan ve diyet yapmadan bu süreç geçerse bir yan etki oluşur mu? Çünkü Osman gönülal hoca ilk 1 yıl içerisinde %95 düzelme görülüyor zaten dedi.
E

Elif M. Ç.

25 Temmuz 2025 17:57
Biz ilaç kullanmadık ama siz muhakkak diyet yapmalısınız bence evet başta zor oluyor çünkü aklımıza gelmeyecek her seyin içerisinde süt ürünü olduğunu bizde bu sürecte öğrendik ama zamanla alısıyor insan . Acıkcası meyve , sebze, bakliyat, tavuk ve balık ile beslendim ben çünkü benim oğlum çapraz reaksiyondan dolayı kırmızı ete de hassasiyeti vardı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir