Kakada Kan

28 görüntüleme
G

Gamze S.

16 Nisan 2026 14:53
4. Ayda 1 kere kan geldi kakasından sonra olmadı ben diyette yapmadım şu an 8 aylık ve 2 aydır ek gıda yiyor yoğurduda 1 aydır yiyor şu an tekrar kanlı kaka geldi sizce alerjisi mi tetikledi yine
R

Rakide

16 Nisan 2026 15:26
ikizlerimden birinin kakasinda 2 aylıkken kan gördüm ve hemen doktora giderek gaitada gizli kan tahlili yaptırdık bir süre diyet yaptım negatif çıktı fakat bir hemşire olarak için rahat etmedi immünoloji doktoruna gittik oradada 2 test yapıldı negatif çıktı fakat şuan son bir testimiz kaldı onu yaptırmayı bekliyoruz ve ben hala doktor isteği ile diyetteyim. Bence bir an önce sizde doktora gidip gerekli tahlilleri yaptırmalısınız alerji şakaya gelecek bir durum değil.
O

O.T.

16 Nisan 2026 15:28
O gün sizin yediğiniz veya onun yediği bi yiyecek ağır gelmiş olabilir özellikle acılı bir besin tükkettiyseniz sütten geçip bebeğe hassasiyet yapıyor . Makatınada bakın zorlanmadanda kan olabilir
G

Gamze S.

16 Nisan 2026 15:30
Doktor beyin önerisiyle ilerledim şu an tekrar diyete gir diyor bence alerji doktorunun görmesi gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir