Kakada Kan

40 görüntüleme
D

Didem K.

5 Ocak 2026 15:38
Bebeğim 9 gün sonra tam 5 aylık olcak kan geliyor doktora götürdüm alerji doktoruna götür dedi henüz sıra alamadım gözükmüyor napcamı şaşırdım yumurta süt ürünleri falan yemicem bu süreçte ama o kadar zorlanıyorum ki napim sizce ek gıdaya başlatıyım mı sebze püresi falan veririm en azından ne bilim şaşırdm
G

Gdkmc

5 Ocak 2026 15:45
Aile hekiminizden sizin için alerjiye randevu almasını isteyin
T

Tuğçe Ç.

6 Ocak 2026 09:58
Ek gıdaya başlangıç doyumluk değil tadımlık olcağı için sizden emdiği sütü azalttırmaz. Diyet yapmanız gerekiyor aynı durum bizde de var 2 aydır diyet yapıyorum malesef. Bide diyete ne kadar geç başlarsanız kan o kadar uzun sürüyor kaka da
D

Didem K.

6 Ocak 2026 10:02
Siz neleri yemiyorsunuz 2ay bayauzun olmuş doktora gittiniz mi
A

Aleyna T.

7 Ocak 2026 21:38
Süt yumurta diyeti çok zor allah yardımcınız olsun fırından aldığınız ekmekte bile peynir altı suyu olabiliyor bazen her şeye ama her şeye dikkat etmek gerekiyor , ek gıda başlangıç için onu doyurmaya ve kilo aldırmaya yetmeyecektir alerjiden eminseniz sütten kesip alerjik mamaya başlayabilirsiniz emin olun böyle durumlarda emmekten çok mama vermek daha faydalı oluyor bebek için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir