Kakada İp Gibi Mukus

56 görüntüleme
S

Sena A.

10 Ocak 2026 16:53
Kakası sarı bazen pütürlü ve salyamsı oluyor
Bu gün ilk defa ip gibi salyalsr vardı dün tahin ve simit yedim farklı olarak susam yüzünden olmuş olabilir mi poposu da hafif kızardı asit oranı fazlalığından olabilir mi
B

Burcu

10 Ocak 2026 17:31
Alerji olabilir
S

Sena A.

10 Ocak 2026 17:35
Pütür ve sarıya normal demişti doktorumuz ama salyamsı ip gibi bana da alerjiyi düşündürdü
T

Tuğba E.

10 Ocak 2026 18:04
Bahsettiğiniz tablo mukuslu kaka olarak geçiyor, deneyimlerime istinaden öyle söylüyorum ama tabii ki uzmanlar daha iyi bilir. Mukuslu kaka belirtisi ile tek başına direkt alerji teşhisi koyamayız demişti doktorumuz, ayrıca Osman hoca da öyle söylüyor denk gelmiştim videosuna. isterseniz siz de araştırın. Bununla beraber kusma, kakada kan olursa özellikle besin alerjisi olur diye biliyorum ayrıca ilk olarak süt ve süt ürünleri diyeti yapıyor anne. Kakada kan özellikle takip edin isterseniz Kaç aylık bilmiyorum ama diş çıkarma sürecine girdiyse eğer mukuslu kaka da olabiliyor sanırım. direkt olarak doktora danışmadan diyet yapmanız sağlıklı olmaz. Ya da direkt olarak üşütmeye bağlı burun ve geniz akıntısı sebepli mukuslu kaka olabiliyor bebeğimde öyleydi. Umarım bir an önce geçer geçmiş olsun.
S

Sena A.

10 Ocak 2026 18:06
Evet evet renk değişikliği kan da takip ediyorum henüz 2 aylığız gemiz akıntısı mevcut ortam kuruluğu yüzünden dedi doktorumuz nemlendiriyoruz artıksam kış ayı illa kuruluk oluyor
S

Sena A.

10 Ocak 2026 18:07
Henüz diğer bulgular olmadığı için diyete başlamadım
T

Tuğba E.

10 Ocak 2026 18:15
Çok geçmiş olsun. Ortam fazla nemli olunca geniz akıntısı oluyor isterseniz ona da dikkat edin. Bizde de var nemlendirici, oda fazla nemli olunca bebeğimde geniz akıntısı oluyor sabah daha kötüu uyanıyor gece huzursuz oluyor. Yüzde 50 yi geçirmemeye çalışıyorum nem oranını.
S

Sena A.

10 Ocak 2026 18:25
Teşekkür ederim ilk bebeğim ben de araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum daha dikkat edeceğim 🙏 bide atak haftasındayız uykularımız yok rutin zaten beklemiyorum bu yüzden de kafam karışıyor iyice

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir