Kakada Artış

93 görüntüleme
K

Kübi Y.

9 Eylül 2025 21:12
4 aylık bebeğim 10gündür her beslebme sonrası az az kaka yapmaya başladı. Aynı kıvam da ama daha öncesinde günde 1-2kez yapıyordu .gece uykusundan uyanıp kakasını yapıyor uykuları bölünüyor ama ateş huzursuzluk vb. yok . Bu durumu yaşayan var mı?hep böyle mi devam edecek?
Elif O. .

Elif O. ..

9 Eylül 2025 22:14
İshal ise probiyotik kullanabilirsiniz 7 aylık bebeğim var sürekli böyle devam etmeyecektir. Yine de doktora danışıp karar verseniz iyi olur belki başka bir yol izlerler geçmiş olsun.
S

Seray Y.

9 Eylül 2025 22:58
Benımde 3 aylık oğlum normalde 5 gunde bır kaka yaparken 3 gune dusmustu son 3 gundurde her beslenmeden sonra az kaka yapıyor gurultulu sulu ve mukuslu mama kullanıyoruz mamadan dıye dusunerek değiştirmeye karar verdım bakalım ne olacak geçmiş olsun
K

Kübi Y.

10 Eylül 2025 05:45
Seray hanım bnde bir süre günde 1 öğün mama verdim aptamil hiç vermiyorum artk 1 haftadır ama hala düzelmedi
S

Seray Y.

10 Eylül 2025 18:03
Ben bugun baska mama vermeye basladım sabah sadece kaka yaptı suanda baska yok daha bakalım gözlemleyeceğim ben üşütmüş olabılır dıyede dusunmustum sızın kıde usutmus olabılırmı acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir